Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan törhetem fel a Tp-link...

Nikolas Kidman kérdése:

Hogyan törhetem fel a Tp-link routerem? Honnan tudom a jelszót?

Figyelt kérdés

Rá van írva a router tetejére a jelszó csak lekopott.

Régebben módosítottam.

TL-WR842ND

2016. máj. 8. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyomd hosszan a reset gombot, így töröl minden beállítást
2016. máj. 8. 16:32
 2/5 P.O.C. ***** válasza:

Nem kell kapásból resetet nyomni. Általában azt emberek nem szokták megváltoztatni a webes felület jelszavát, csak a Wi-Fi jelszóra gondolnak. Éppen ezért ha vezetékesen csatlakozol a routerhez, simán fel tud menni és meg tudod nézni. A TP-Link alap felhasználóneve és jelszava: admin

És utána a Wireless Security résznél megnézheted a Wi-Fi jelszót is.

2016. máj. 8. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
belépsz a routerbe (általában 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1), a felhasználó ha nem módosítottad admin - admin, vagy admin - password, aztán a wi-fi beállításainál megnézed a jelszót, esetleg megváltoztatod újra.
2016. máj. 8. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Kösz! Reseteltem, mert erre volt szükségem.

Kevenetünk van, mondta a szerelő hogy állítsak be valamit, és dugjam a kábeleket a sárgákba, a kéket felejtsem el, és akkor eltűnik a sárga felkiáltójel a képernyőről, mit kéne beállítanom?

2016. máj. 8. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:
kattingattam, néhány dolgot ki néhány dolgot be kapcsoltam és lö net, kösz mindent!!!
2016. máj. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!