Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop több célra!?!?

Laptop több célra!?!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy baromi egyszerű kérdésem lenne, milyen laptopot vegyek több felhasználásra ,és szeretném kikérni a ti véleményeteket!

Én első sorban programozásra szeretném használni linux alatt a laptopot ,de viszont szeretném ha egy kicsit "grafikai" teljesítménye is ott lenne!

Nem mostani nagy teljesítményű játékokra gondolok. Olyan 150-170 ezer forintra gondoltam ! Valaki valami ötlet vagy ajánlat (link)? Válaszokat előre is köszönöm!

2016. ápr. 24. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] Talán ez,de ennyi pénzért asztalit sem veszel,amivel játszani lehet értelmesen.Laptopot meg csak 200k felett.Javaslom hogy nézegess használtan,mert ennyiért csak integrált grafikával,/vagy olyan dedikált kártyával ami csak épphogy erőssebb/ kapsz laptopot.Azzal meg játszani lol-on meg wot-on kívül semmit sem fogsz nagyon
2016. ápr. 24. 23:43
 2/4 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Ez tökéletes lenne.

Minősége korrekt, és régebbi játékokra elég.

2016. ápr. 25. 02:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Mind a két notebook/laptop tetszik !

Mint írtam nekem nem kell nagy játékokra ahogy írtam is !

Ahogy láttam mind a 2 laptop olyan 180-190 között van ,ha a Dell nél bővítem 1 TB ra a merevlemezt !

Köszönöm a válaszokat ,de még ha valakinek van valmi ötlete azt is elovasom !

2016. ápr. 25. 07:57
 4/4 anonim ***** válasza:

asus x szériát ne, gyenge minőség

az a dell viszont jó

2016. ápr. 25. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!