Milyen laptop felelne meg erre a célra?
Sziasztok! Szeretnék venni laptopot. elsősorban játékra,netezésre,filmezésre használnám, de nem gamer laptop kellene. Ilyen átlag gépet szeretnék, nem iylen fullos ami a legújabb GTA-t maxon viszi stb, hanem ami viszonylag visz sok mai játékot(far cry,fifa,the forest). Milyen árban vannak az ilyesféle laptopok? Köszönöm előre is, aki tud kérem segítsen, mert nem vagyok otthon ebben a témában. Bármi kérdésetek van írhattok ide,privátba válaszolok, szerintem biztos kihagytam valami fontosat!
Köszönöm
200 ezer+, Asus N551 - itt kezdődik a normális laptop.
Hát nem igazán van ilyen, legalábbis itthon.
De amúgy se kell mindenkből kva erős, mert akkor meg nem bírja a hűtés, meg az akksi. De egyébként is azt mondtad, hogy nem kell fullos gép.
i7-et kb. nincs, ami 300 ezer alatt lehűtse (afelett is inkább 17"-on), ugyanígy 860m/960m az a GPU, amit még érdemes ezekbe belerakni.
Asus N551. 8 giga RAM, IPS panel, tisztességes proci és videokártya, jó minőségű ház és billentyűzet. Ezen is lehet játszani, szerintem ennél jobbat nem kapsz ebben az ársávban:
Ugyanaz a hw, a videokártya talán olyan 50-60%-kal többet tudhat, viszont meg is kell fizetni.
Hát a minőséget meg kell fizetni laposoknál sajnos. Nem véletlen, hogy aki napi 6-8 órát dolgozik laposon, az kicsengeti akár a 300-500 ezres árat az üzleti laptopokért, és nem 150-ért vesz egy Lenovot/Acert.
Egy alap noti kb. 150-160-180-nál kezdődik, ami normális, az meg 200-250-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!