HP ENVY Phoenix 860-050nc-ről lenne szó, Intel i7 4790, 16 GB RAM, 6 GB Nvidia 980 Ti, a többi tulajdonság a linkben!
Tehát pls, nézzétek meg, elemezzétek, hogy nem-e gyenge a tápegység, alaplap, processzor stb, és ha minden okés akkor biztos hogy megveszem, mert ebben az árkategóriában nincs párja!
A táp miatt messziről kerülném, a HP gépek irodába valóak, hiába vannak felsőkategóriás alkatrészek, ebben is spórolós a táp ami ilyen szinten már nagyon rossz dolog. Rakd össze ugyanezt alkatrészenként (vagy már inkább 6. genes intelt, ennyiből simán ki jön), normális táppal.
2016. ápr. 20. 19:36
3/10 anonim válasza:
Nagyon jó kis Brand gép az tény.De a probléma itt inkább az hogy ezeket a gépeket nehéz bővíteni,a tápegység általában spéci alakítású amit cserélni szintén nehézkes(de legalább minőségi).Én 500K-ból inkább raknék össze 1-et,de ez sem rossz.
2016. ápr. 20. 19:39
4/10 anonim válasza:
#2.Én már a második Brand PC-t nyúzom és nem irodai körülmények között.Annyit biztosan mondok hogy a tápon nem spórolnak mert nálam az áramszünetet,OC-t és elég hosszú használatot is kibír.Persze nem tudom hogy a HP csinál-e olyan jó Brand PC-t mint a Lenovo vagy a Dell de szerintem a tápon spórolnak a legkevésbé.De én is javaslom a saját konfigot.
2016. ápr. 20. 19:42
5/10 anonim válasza:
ha nem nézzük hogy egy ilyen árú 1151-es gépbe ddr3-as ram van >< B ZDMEG>< és a "z"-s lapban nem "k"-s proci van és az a proci amúgy se menne bele abba az alaplapba,azon kívül jó.. én eddig bíztam a hp brand gépeiben de amit ki tudok ebből az oldal nyelvéből olvasni kicsit nevetséges..a tápot meg hp brand gépekbe általában elég jókat szoktak belerakni bár így hogy nincs leírva hogy milyen így csak bízni lehet bennük..
szerintem az a chipset el van írva és nem z170-es hanem h97 vagy z97.. és így minden reális.. de akkor már ennyi pénzből egy webshopon 1151-es foglalatra is lehetne összerakni gépet..
2016. ápr. 20. 19:45
6/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy gagyi táp lenne benne, már csak azért sem, mert "csak" 500 wattos.
2016. ápr. 20. 19:48
7/10 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok hogy a táp, meg a dd3-s ram nem jó bele? Ez milyen szinten lesz majd érezhető? Mármint én játszásra + filmnézésre + netezésre fogom használni...
2016. ápr. 20. 19:58
8/10 anonim válasza:
RAM nélkül szerintem igen.:D
Írd le ide mennyid van rá és adj meg egy oldalt ahol össze is lehet rakni.(gondolom Szlovákiába élsz)
2016. ápr. 20. 20:03
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy csodálkoznék ha gyenge lenne a táp stb, mert ez a PC a játékra való pc kategóriában van, és egy másik oldalon nagyon méltatják a grafikai teljesítményét...
2016. ápr. 20. 20:06
10/10 anonim válasza:
980ti a legerősebb videokártya jelenleg amit ráadásul egy i7 ki is tud hajtani, 16 gb ramot a legújabb játékok igénylenek. Be is b@*** ha nem lenne jó a grafikai teljesítménye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!