Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Véleményt szeretnék kérni...

Véleményt szeretnék kérni erre a gépre. Szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

A lényeg, hogy stabilan, fullosan fusson rajta a Division, Rainbow 6 Siege, Far Cry: Primal, Bless Online, The Witcher 3 és az ehhez hasonló mai játékok.

2016. márc. 20. 10:33
 1/8 anonim válasza:
Szerintem egy I5 jobban beleillene de szerintem jó lessz! :)
2016. márc. 20. 10:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam rá, csak sajnos az már nem férne bele a keretbe. :\
2016. márc. 20. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Kicsi változtattam rajta : [link] Így lenne tökéletes minden játék FHD-n ultrán MINIMUM 30 FPssel futni fog de ez a minimum.Tehát minden Játék fog vele ultrán futni.
2016. márc. 20. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
A ház túl drága főleg úgy hogy nem is atx. Sosem értem miért 2x4 gb-ot választanak az emberek, amikor 1x8 ugyanannyiba kerül. Itt gykn mindenki b150 párti, bár szerintem h110 ugyanúgy jó lehet. Mondjuk csak 5000 tudsz spórolni azon, nem nagy spórolás, de valami... :D
2016. márc. 20. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
#3 vagyok Bocsánat a rossz link miatt itt a jó : [link]
2016. márc. 20. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:

2x4 GB a Dual Channel miatt szükséges, pár alkalmazás, ritkán játék profitál belőle.

GTX 950 nem képes mindent Ultrán kezelni, még 30 FPS-el se. A grafikai információkat mindig vegyesen kell beállítani a gépünkhöz mérve. Egy 8x-es MSAA már alapból legyűrné a kártyát, még akkor is ha azon kívül minden minimumon lenne. Jó gép lesz amúgy, de ne várd el az Ultra beállításokat.

2016. márc. 20. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Én így csinálnám:

Ház: Zalman Z3 11k

Ram: 1x 8 gb kingstone 9,3k

Alap: Astrock h110m dgs ddr4 16,3k

Vga: Gygabyte r9 380 4gb 67,3k

3k-val olcsóbb mint a tied, de fps-be vga miatt jobb

Opcionális választás: Fenti csak a te videókártyáddal

cpu: i5 6500

2016. márc. 20. 12:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszoakt! Ultrára nem is állítanám, mert fölösleges lenne, a HD+ LED monitorom miatt. De a full high beállítás jó lenne pl a Rainbow Six Siege-ben.
2016. márc. 26. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!