Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Felraktam a Win10-et a gépemre...

Felraktam a Win10-et a gépemre és azt mutatja a gépem hogy kevesebb tárelyem van. Most akkor hogyis van ez?

Figyelt kérdés

Win7-em volt mielőtt frissítettem win10-re, akkor még volt 700 giga a D:-n 300 pedig a C:-n. Most csak 150 gigát mutat a C:-n és semmi mást. Tudna valaki segíteni:/

[link]

2016. máj. 8. 15:11
 1/3 Hominida ***** válasza:
Ellenőrizd egy partíciókezelő programmal, nem húzta-e össze a Win10. Például EaseUS Partition Master vagy Partition Star. Ha üres hely keletkezett mögötte, akkor vagy a C-t megnövelheted tovább, vagy a D-t növelheted meg úgy, hogy az elejét visszahúzod. Talán inkább az utóbbi, mert lehet, hogy a Win10-nek valami oka va a rövidítésre. Ha tényleg így történt.
2016. máj. 8. 15:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Veletlen atallitottam a masikat aktiv particionak es nem indul el a gepem 😅 Uefi biosbol hogy tudom beallitani hogy melyik particiorol bootoljon?
2016. máj. 8. 16:10
 3/3 Hominida ***** válasza:
A békebeli rendszer szerint az aktívról fog bootolni, a BIOS UEFI-ben csak a fizikai lemezegységek sorrendjén lehet változtatni. (Bár a te gépedről konkrétan nem tudok beszélni, mert ahhoz az alaplap típusát kell ismerni.) A Win10 szokásait nem ismerem. (És nem is fogom ismerni, ha addig élek is.) :)
2016. máj. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!