Hogyan kell erre a laptopra windows 10-et telepíteni?
Figyelt kérdés
Lenovo IdeaPad G50-30, operációs rendszer nélkül lesz megvéve. 16gb-os pendriveal szeretném a win10-et rárakni.
a Toshiba Satellite L50-B-1VU nem engedte ezt a módszert.
biosba beállítottam a boot sorrendet,hogy usbről menjen. sőt az eredeti telepítő cd-t se akarta elindítani a toshiba. viszont most lenovonal nem tudom mi lesz.
2016. máj. 5. 14:03
1/4 anonim válasza:
multkor egyik családtag hozott ilyen lenovo lapost hogy a win8.1 upgradelte magát win10-re.. azóta nem bootolt be :D elég sokat olvastam arról hogy ezek valamiért nem szeretik a win10-et.. egyébként a megvásárlását nem ajánlom mert szörnyen gyenge.. elméletileg ha a boot sorrend jó (lehet kell valamit játszadozni a legacy mode-al) akkor be kellene bootolnia..
2/4 anonim válasza:
ne üzenetben, ezt próbáld meg:
3/4 A kérdező kommentje:
már nem ez a laptop van hanem a Lenovo IdeaPad G50-30. azon kéne majd valamit állítani ha nem akarja a dolgokat.
2016. máj. 5. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!