Fagyadozik a gépem?
Na most..... Kezdjük a legelején. Eddig windows 10-et használtam, de kénytelen voltam visszaváltani win 7-re mert a 10 mindíg összeomlott és megbízhatatlan volt számomra (10 előtt in 7-et használtam) na ugye visszaváltottam 7-re mert az nekem bevált eddig. Most pedig gyakorlatilag használhatatlan a gépem mert ha akármit is csinálok rajta egyszerűen lefagy 1-2 percig és sem az egeret nem tudom mozdítani se semmit csinálni. Játékról pedig nem is álmodozom. Win 10 alatt játszottam is vele (Rust, CS:GO) gyönyörűen futottak most pedig ha elindítom őket lefagy a gép.
Konfig:
Processzor: I5 2500k (nincs húzva)
RAM: 8GB Kingston 1066mHz
Alaplap: MSI B75-MA33
Videókártya: MSI Radeon HD 6850
És azt hiszem, hogy egy ilyen konfig alatt nem kellene fagyadoznia a windowsnak... Szóval aki tud segíteni vagy tippet adni annak megköszönöm
Tehát 7ről frissítettél 10re, nem pedig tiszta telepítést csináltál. Utána 10ről akartál visszatérni 7-re. A 7 jó volt, de a frissítés miatt sok hiba keletkezet. Hidd el, nem a win10-el van a gond, hanem az arra való frissítéssel. Majd egy hibás rendszert akartál 7-re visszarakni. Ha valami hibás az ennyitől nem lesz jó.
Ez a konfig működne 10-el, de tisztán telepítsd.
Szia.
Tip : Vindows update (vagy virus), a feladkezelében nézd meg melyik folyamat miatt nem megy a gép.
A Win7, Win8, a win10 megjelenése óta Windows Update problémát generál, nézd meg ezt, hátha segít : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Sok sikert.
üdv.
Az utolsónak egy hatalmas köszönet. Most már jó :D
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!