Melyik konzol a kedvencetek?
Figyelt kérdés
nyilvánvaló hogy a ps3 a legjobb szerintem hiszem blu ray + a telejsitménye oan mint 3-4 xboxnak nem zakatol van sixaxis controller amivel tudja mindazt mint a wii de ettöl függetlenül lehetnek egyéni kedvencek is én pl a ps1 et szerettem:D ( szal nem azt kérdezem melyik a legjobb hanem h mit szerettek a legjobban)2010. ápr. 7. 22:59
21/22 anonim válasza:
ma 16:58 te ennyire hülye vagy? az xbox pont azért jobb mert tudják flashelni és igy a játékokért nem kell kidobálni sok ezreket!! "akinek ilyenje van telik a játékokra is" miért nem lehet ajándékba kapni ilyet 1-2 játékkal? szánalmas
22/22 anonim válasza:
Utolsó: Teljesen igazad van.
Ki a fenét érdekel a "fantasztikus" blue-ray. A játékoknál nem a grafika a lényeg. Én a mai napig szívesen előveszem a ps1-emet egy kis crash-re. A Box-nak jobb a controllerje, és a másolt cd-ket be lehet hozzá szerezni. Ez már elég ahoz, hogy sokan jobbnak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!