Melyik konzol a kedvencetek?
Aki összetudott annyit spórolni, hogy megvegye az xbox/ps3-at, az 1 hónap alatt szerintem tud annyit spórolni, hogy megvegye a játékot.
Én sem vagyok milliomos, de havi egy játék, amit 5000-7000-ért be lehet szerezni szerintem nem sok.
Max. ha drága egy játék, akkor azt később veszem meg, amikor lejjebb megy az ára, vagy használtan veszem meg, vagy megveszem és 1 hónap múlva ha kijátszottam visszaviszem, és kapok érte x ezer forintot.
Havi 1 játék szerintem bőven elég.
És vannak olyan emberek, akiknek valamiért tényleg az x jön be jobban, de akinek pl. a ps jobban bejön, de mégsem azt veszi meg a flash miatt, az a hülye.
Meg oké, hogy valakinek az x jobban tetszik, de attól még ne mondjon olyan, hogy az sokkal jobb, mert lóf*sszal sem jobb, sőt.
01:11
Nem tudok Veled egyet érteni. Egy embert sem ismerek aki meg tudná venni állandóan a játéklemezeket. A mai világ a túlélésről szól és sajnos nem a szórakozásról. Ettől független, aki megveszi a gépet hitelre, nem biztos, hogy lesz akár 10 ezer forintja játékra havonta. Légyszi ne gyere azzal, hogy aki enni nem tud, az ne játszon, mert az az ember is eljárhat ám a gyárba 12 órázni és azt hiszem Ő is ugyanúgy megérdemli. De beszélhetnék egy 3 gyermekes családról is, ott mit mondanál a gyereknek? És nem feltétlen ugyanazzal a játékkal szeretnének játszani. Hidd el, ezek az emberek vannak többen és nem az, aki csak úgy megvehet havonta egy játékot.
ma 12:58:
Akinek nem tellik rá, nézzen olcsóbb szórakozás után. Hol van az megírva, hogy akinek nincsen rá pénze az ilyenekkel játszon? Régebben is el tudták magukat foglalni az emberek. A gond az, hogy sok középosztálybeli ember igencsak felül értékeli magát és azt hiszi neki is mindent szabad, mindent lehet, aztán megy hitelért meg túlvállalja magát, utána meg csak a vállát rángatja és azt mondja, há miért ne?
14:20
Nem hiszem, hogy népszerű leszel itt. Az életben is ekkora arcod van, vagy csak azért adod itt így elő magad mert itt nem látszik, hogy ugyanolyan csóró vagy mint a legtöbb magyar ember? Van egy olyan érzésem, hogy ha van is konzolod azt sem te vetted magadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!