Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik konzol a kedvencetek?

Melyik konzol a kedvencetek?

Figyelt kérdés
nyilvánvaló hogy a ps3 a legjobb szerintem hiszem blu ray + a telejsitménye oan mint 3-4 xboxnak nem zakatol van sixaxis controller amivel tudja mindazt mint a wii de ettöl függetlenül lehetnek egyéni kedvencek is én pl a ps1 et szerettem:D ( szal nem azt kérdezem melyik a legjobb hanem h mit szerettek a legjobban)
2010. ápr. 7. 22:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ma 18:18 eggyetértek,én is erröl regéltem fentebb..
2010. ápr. 11. 18:21
 12/22 anonim ***** válasza:
nekem a régi NES még 1990-ből. Gyermekkorom szép játékai! :D
2010. ápr. 11. 21:08
 13/22 anonim ***** válasza:
pl: én is imádom a régi dreamcast-ot sega adventure 2,régen mennyit játszottam rajta..meg ps1-en is voltak kedvenc gameim.."Csak az élmény számit,a többi csak füst és hamu"
2010. ápr. 11. 21:12
 14/22 anonim ***** válasza:

Aki összetudott annyit spórolni, hogy megvegye az xbox/ps3-at, az 1 hónap alatt szerintem tud annyit spórolni, hogy megvegye a játékot.

Én sem vagyok milliomos, de havi egy játék, amit 5000-7000-ért be lehet szerezni szerintem nem sok.

Max. ha drága egy játék, akkor azt később veszem meg, amikor lejjebb megy az ára, vagy használtan veszem meg, vagy megveszem és 1 hónap múlva ha kijátszottam visszaviszem, és kapok érte x ezer forintot.

Havi 1 játék szerintem bőven elég.

És vannak olyan emberek, akiknek valamiért tényleg az x jön be jobban, de akinek pl. a ps jobban bejön, de mégsem azt veszi meg a flash miatt, az a hülye.

Meg oké, hogy valakinek az x jobban tetszik, de attól még ne mondjon olyan, hogy az sokkal jobb, mert lóf*sszal sem jobb, sőt.

2010. ápr. 12. 01:11
 15/22 anonim ***** válasza:
a legújabb game-k ps3-ra azért jóval 10-en felül vannak,amire meg lemegy az áruk addigra meg már réginek fog számitani,és a kutyának sem kell már akkor,föleg amikor majd elakarod adni,mivel amikor már megveszed már akkor réginek fog számitani,amire meg kijátszod semmit nem fog érni,meg ismerem a kereskedöket,max 3 ezernél többet nem adnak a használt gamek-ért amik amugysem a legujabbak,xal ez óriási bukó állandóan..box jobban megéri ezerszerte,mert amint kiadnak 1 gamet az már fent van a neten,és már játszhatol is vele,nem kell itt tizenvalamenyi ezret kidobálnod..de amúgy is a ps3-nak a joy-ya annyira kis nyomorék,semmit nem változtattak rajta,ugyanaz mint a ps1-2-é..én amúgy is mindig boxos voltam,nem áll a ps joy a kezemre..
2010. ápr. 12. 01:24
 16/22 anonim ***** válasza:

01:11

Nem tudok Veled egyet érteni. Egy embert sem ismerek aki meg tudná venni állandóan a játéklemezeket. A mai világ a túlélésről szól és sajnos nem a szórakozásról. Ettől független, aki megveszi a gépet hitelre, nem biztos, hogy lesz akár 10 ezer forintja játékra havonta. Légyszi ne gyere azzal, hogy aki enni nem tud, az ne játszon, mert az az ember is eljárhat ám a gyárba 12 órázni és azt hiszem Ő is ugyanúgy megérdemli. De beszélhetnék egy 3 gyermekes családról is, ott mit mondanál a gyereknek? És nem feltétlen ugyanazzal a játékkal szeretnének játszani. Hidd el, ezek az emberek vannak többen és nem az, aki csak úgy megvehet havonta egy játékot.

2010. ápr. 12. 12:58
 17/22 anonim ***** válasza:

ma 12:58:

Akinek nem tellik rá, nézzen olcsóbb szórakozás után. Hol van az megírva, hogy akinek nincsen rá pénze az ilyenekkel játszon? Régebben is el tudták magukat foglalni az emberek. A gond az, hogy sok középosztálybeli ember igencsak felül értékeli magát és azt hiszi neki is mindent szabad, mindent lehet, aztán megy hitelért meg túlvállalja magát, utána meg csak a vállát rángatja és azt mondja, há miért ne?

2010. ápr. 12. 14:20
 18/22 anonim ***** válasza:

14:20

Nem hiszem, hogy népszerű leszel itt. Az életben is ekkora arcod van, vagy csak azért adod itt így elő magad mert itt nem látszik, hogy ugyanolyan csóró vagy mint a legtöbb magyar ember? Van egy olyan érzésem, hogy ha van is konzolod azt sem te vetted magadnak...

2010. ápr. 12. 15:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy népszerű legyek és nincsen nagy arcom, egyszerűen csak realista vagyok. Nincsen konzolom mert nincsen szükségem rá. Lássuk be sokan mások is elboldogulnának nélküle ha egyszer nem telik a játékokra, vagy magára a konzolra sem.
2010. ápr. 12. 15:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Na mindegy leszarom, hogy most akkor valaki mit vesz, nem fogok vitatkozni, de az xbox semmivel sem jobb, mint a ps3, szóval legalább ekkora hülyeségeket ne írjunk.
2010. ápr. 12. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!