Melyik konzol a kedvencetek?
én nem voltam el a boxommal hiszem játszok játszok jön egy kis terület változás tölt meg minden eredeti a játék is és zakatol mint az állat a ps-nek semmi hangja nincs sokkal élvezhetőbb és a proci miatt a grafika texturái is élesebbek
wifi van benne és ingyenes a net de nem ez volt a kérdésem :)
23:03
Az szerintem ne legyen szempont, hogy a ps3-at nem lehet feltörni.
Mert aki csak azért vesz xbox-ot, mert azt fel lehet törni (és legtöbben ezért veszik), az egy ritka nagy hülye.
PS3 minden szempontból jobb, ha a flasht nem nézzük, bluray meg max neked nem fontos, másnak meg lehet, hogy rohadt jól jön.
Az xbox csak annak tetszik jobban, akinek van, de sok olyan xbox-os van, akinek a ps3 mégis jobban tetszik.
23:24
Tényleg jók a hordozhatóak is, de az már egy külön kategória.
Az is konzol, de arra teljesen másabb játékok vannak (bár szerintem még jobbak is, mint a nagyokra).
04-07 23:18
Szerintem teljesen igazad van! Én azért vettem inkább egy ps3-at, hogy ne nevezz hülyének. Igaz, most nem játszom vele még pár hónapig, mert nem tudom megvenni a drága játékot hozzá, de akkor is igazad van! "aki csak azért vesz xbox-ot, mert azt fel lehet törni (és legtöbben ezért veszik), az egy ritka nagy hülye"
És most komolyan: az nem jutott esetleg eszedbe, hogy a mai világban nem mindenki tudja megvenni a drága játékot? Akkor most az a "ritka nagy hülye" aki szegény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!