Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik konzol a kedvencetek?

Melyik konzol a kedvencetek?

Figyelt kérdés
nyilvánvaló hogy a ps3 a legjobb szerintem hiszem blu ray + a telejsitménye oan mint 3-4 xboxnak nem zakatol van sixaxis controller amivel tudja mindazt mint a wii de ettöl függetlenül lehetnek egyéni kedvencek is én pl a ps1 et szerettem:D ( szal nem azt kérdezem melyik a legjobb hanem h mit szerettek a legjobban)
2010. ápr. 7. 22:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
még 2x sem erősebb a boxnál a ps max a procija de ez szart nem számít ha úgy vesszük az xboxot megveszed kiflasheled és csá elvagy vele míg a pst megveszed és veheted több tízezerér a játékokat bele. a blue ray meg tök felesleges
2010. ápr. 7. 23:03
 2/22 A kérdező kommentje:
ja egyetértek és az xbox zakatol megkarcolhatja a dvd-t és elis romlik elég könnyen -.- ennyit értél a flasheddel
2010. ápr. 7. 23:04
 3/22 A kérdező kommentje:
a blu ray pedig karcmentes :)
2010. ápr. 7. 23:05
 4/22 anonim ***** válasza:
12%
Kérlek. Tanulj meg írni a kedvemért, jó?
2010. ápr. 7. 23:05
 5/22 A kérdező kommentje:

én nem voltam el a boxommal hiszem játszok játszok jön egy kis terület változás tölt meg minden eredeti a játék is és zakatol mint az állat a ps-nek semmi hangja nincs sokkal élvezhetőbb és a proci miatt a grafika texturái is élesebbek

wifi van benne és ingyenes a net de nem ez volt a kérdésem :)

2010. ápr. 7. 23:09
 6/22 anonim ***** válasza:

23:03

Az szerintem ne legyen szempont, hogy a ps3-at nem lehet feltörni.

Mert aki csak azért vesz xbox-ot, mert azt fel lehet törni (és legtöbben ezért veszik), az egy ritka nagy hülye.

PS3 minden szempontból jobb, ha a flasht nem nézzük, bluray meg max neked nem fontos, másnak meg lehet, hogy rohadt jól jön.

Az xbox csak annak tetszik jobban, akinek van, de sok olyan xbox-os van, akinek a ps3 mégis jobban tetszik.

2010. ápr. 7. 23:18
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem a hordozhatók jönnek be, DS, PSP.
2010. ápr. 7. 23:24
 8/22 anonim ***** válasza:

23:24

Tényleg jók a hordozhatóak is, de az már egy külön kategória.

Az is konzol, de arra teljesen másabb játékok vannak (bár szerintem még jobbak is, mint a nagyokra).

2010. ápr. 8. 14:42
 9/22 anonim ***** válasza:
A ps3-mat nem tudják flashelni nem de? Mert akit ismerek az már ráköltötte a gatyáját a gyári játékokra! x360-nak 200ft egy játék,letöltöm kiirom,ez azért nem mindegy! A régi box-ból samsung olvasó a jobbik az nem kattog nem recseg..
2010. ápr. 11. 17:45
 10/22 anonim ***** válasza:

04-07 23:18

Szerintem teljesen igazad van! Én azért vettem inkább egy ps3-at, hogy ne nevezz hülyének. Igaz, most nem játszom vele még pár hónapig, mert nem tudom megvenni a drága játékot hozzá, de akkor is igazad van! "aki csak azért vesz xbox-ot, mert azt fel lehet törni (és legtöbben ezért veszik), az egy ritka nagy hülye"

És most komolyan: az nem jutott esetleg eszedbe, hogy a mai világban nem mindenki tudja megvenni a drága játékot? Akkor most az a "ritka nagy hülye" aki szegény?

2010. ápr. 11. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!