Nekem elég a 2GB átlag használatra,játékra elég a 8GB.Szerverre,videóvágásra,renderelésre,virtuális PC-hez már el kell a 12GB(szerverre több is) is de még szerintem oda is elég a 8GB.
2016. ápr. 29. 19:46
2/9 Lord Hidan válasza:
Játékra bőven elég a 8gb. Vágásra vagy hasonló nagy memória igényű programokra jobb a 16gb
2016. ápr. 29. 19:49
3/9 anonim válasza:
Mire?
Netet böngészni, youtube-facebook-twitter-9gag, arra a fele is elég.
Játszani kell a 8GB, de ennél több még valószínűleg 2-3 évig biztos nem.
Egy komolyabb képszerkesztéshez, nagy felbontásban, sok réteggel, például még a duplája is lehet kevés. Videóhoz meg pláne.
2016. ápr. 29. 19:53
4/9 anonim válasza:
Mire?
Nekem 4 Gb van, és tökéletesen elvagyok vele.
Netezek, filmet nézek, szöveget szerkesztek, kisebb videókat szerkesztek.
Az első számítógépem merevlemeze 640 MB(!) volt - és akkor az volt a csúcs. :-)
2016. ápr. 29. 19:53
5/9 anonim válasza:
Az idei játékok már fogják igényelni a 16gb-memóriát de 8gb-al el lehet játszani még, viszont ha most veszel gépet vagy bővíted akkor már ne vegyél pl: dual channel miatt 2x4gb-ot hanem erősen ajánlott csak 1x8gb és nemsokára későbbiekben mellé még 8-at (ha játékra kell)
2016. ápr. 29. 20:04
6/9 anonim válasza:
Amíg a gta5, a BF4 meg a CS GO egyszerre futva, 5GBt eszik a rendszerrel meg mindennel együtt (igen, megnyitogattam őket) addíg nekem elég ;)
2016. ápr. 29. 20:18
7/9 anonim válasza:
Nekem 12 GB rammal is néha kiírja, hogy kevés a RAM. Aztán nem megy semmi, csak a chrome, játék, skype és egyéb dolgok...
2016. ápr. 29. 21:17
8/9 anonim válasza:
Swap file kikapcsolva?
Bár még úgy is durva dolgok mehetnek végbe a gépeden, ha már egy böngésző és egy skype elég, hogy nyígassa. A Windows memóriakezelése elég gané, kikapcsolt swap file mellett "eldobja" a memóriának akár a harmadát. Nekem 8GB RAM mellett kikapcsolt swappal már 5,5GB memóriahasználat körül leállította a programokat és jelezte, hogy kevés a memória.
2016. ápr. 29. 21:48
9/9 anonim válasza:
Igen, ki van kapcsolva, mivel ha be van kapcsolva GTA V -ben laggol a játék valamiért (Mert a lapozóba rakja a dolgokat nem pedig a RAM -ra)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!