Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a videókártyához melyik...

Ehhez a videókártyához melyik átalakító kell?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos a monitorom csak 720p-s, dsub csati van egyedül rajta, melyik átalakító kellene nekem?

[link]

vagy

[link]

2016. ápr. 25. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez, ha D-SUB-os monitorod van. De általában a dobozban szokott lenni ilyen eszköz.

2016. ápr. 25. 09:27
 2/5 P.O.C. ***** válasza:

Az első. A második nem jó mert az az inverz változat new fogod tudni csatlakoztatni.

Ha közelebbről megfigyeled videokártyán lévő DVI-I anya, a monitor D-SUB csatlakozó meg APA. Azon meg pont fordítva van.

Egyébként megcáfolnám, amit az előző mondott, nagy nagyon ritkán kapsz ilyen átalakítót a kártya dobozába. Néhány éve számított ez általánosnak, de csak akkor ha a karin nem volt natív D-SUB. Ma már a CD -n és a füzetecskén kívül, Max egy HDMI kábelt vagy egy SLI/CF bridge -et kapsz, de a belépő szintű kártyáknál sokszor még azt se.

2016. ápr. 25. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Gtx 960 hoz kaptam
2016. ápr. 25. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Frankó, végre egyszer kijövök az olcsóbbik variációval, köszöntem :D
2016. ápr. 25. 12:48
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Én nem kaptam a Sapphire HD7850 -esmhez, múltkor haverom vett MSI GTX960 -ast és ő sem kapott hozzá semmit.

Ehhez se lesz: https://www.youtube.com/watch?v=17Q_pc1uSU0

És még sorolhatnám. Mondjuk nem volt gond, mert mind a kettőnknek DVI -os a monitora, de akinek sima D-SUB -os monitora van, azt kellemetlenül tudja érinteni, hogy nem tudja azonnal beüzemelni a kártyáját, ha nincs neki talonba átalakító.

És sajnos a monitor gyártók sem szakadtak még le róla, még mindig van új monitor belépő szinten, amin kizárólag D-SUB bement van.

Szóval felelőtlenség azzal áltatni valakit, hogy kap hozzá átalakítót, mert az esetek kb 80-90% -ában nem kap.

2016. ápr. 25. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!