Videókártyához PCIe átalakító?
Szeretnék rendelni egy AMD R9 280-as videókártyát. Még időbe észrevettem, hogy a kártya 2x6 pines pci csatlakozást igényel, az én tápomból pedig csak egy 6+2-es pci csatlakozó jön. Láttam külföldi videókat ahol kibontják az új kártyákat és azokhoz járt molex-pci átalakító. Erről lenne szó: [link]
2x4 pines molexből 6 pines pcie átalakító kábelre lenne szükségem. A kérdésem az lenne, hogy ez a tartozék az itthoni kártyák dobozaiban is megtalálhatók? Mert akkor az átalakítóval csatlakoztatni tudnám az R9 280-at. Köszönöm a válaszokat.
Valszeg az itthon kapható kártyák dobozában is benne van, tekintve, hogy ez pár száz Ft-os tétel és másra amúgy sem jó.
Bármelyik PC boltban kapsz, ha a tiédből pont kiesett volna.
Ehh.. ha előbb írsz... pont a múlt héten dobtam ki 3 darabot... :/
Egyébként árgépen is ha megnézed, 2-300 ft darabja. Nem egy nagy tétel.
Köszönöm a gyors válaszokat és a linket!
Azt hittem nehezebben beszerezhető dolog.
Teljesítménybeli lassulás vagy valamit okozhat egyébként ez, hogy az egyik 6-os csati nekem ilyen átalakítós dolog lenne nem pedig egyből a tápból jön? Lehet ennek valami hátránya vagy semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!