Tápegységnél nem ajánlott átalakítózni?
Figyelt kérdés
Már több embertől is olvastam ilyet. Pl. molexről (vagy két molexről) 6 pines PCIE-re.
És ez csak a boltban kapható olcsó átalakítókra vonatkozik, vagy a táphoz (Seasonic) tartózó gyári átalakító is ugyanolyan veszélyes?
2014. szept. 14. 12:41
1/7 anonim válasza:
Miért lenne veszélyes? Én 2 évig használtam egy Chieftec CFT-500-as tápegységet a HD4890-hez kapott átalakítóval és még ma is megy a tápegység, pedig már 8 éves. Csak legyen meg a megfelelő kraft és minőség a tápban.
2/7 anonim válasza:
Nekem r9 280-hoz, a 8 pines kábel, 2darab molexről megy, eddig semmi veszélyes dolgot nem találtam :D
3/7 pinkpancser válasza:
Láttam már sok kimelegedett átalakítót, de szinte mind olcsó tápnál melegedett. Egyébként ha bedugod és stabilan áll, nem mozog egyik csatlakozó sem akkor nem lesz vele problémád.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, zöld kéz ment mindenkinek.
2014. szept. 14. 14:21
5/7 anonim válasza:
Második vagyok, nekem cooler master tápom van, gép reggeltől estig megy, nekem nem melegszik a csatlakozó :)
6/7 cianidetil válasza:
Ha SLI,vagy CrossFire rendszert építesz,akkor nem ajánlott.Más esetben nem lesz vele gondod!
7/7 anonim válasza:
A vezetékeknek édesmindegy, hogy milyen csatlakozó van a végükön.
Az átlakítók esetében az egyetlen veszélyt a rossz csatlakozás jelentheti. Melegedés meg ott van, ahol kontakthiba. (Mert ott nagyobb a vezető ellenállása így hő termelődik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!