BJohnvHUN kérdése:
Egy duplahűtéses videókártyához mindenféleképpen szükséges egy 2x4 tűs,6 pin-es táp átalakító?
Figyelt kérdés
Ismerősömnek is duplahűtéses kártyája van de neki adtak tápátalakítót, viszont az asus-hoz nem adnak, ezért bizonytalan vagyok, hogy kell-e vagy sem.
Videókártya:
Átalakító:
2015. máj. 7. 22:20
1/5 anonim válasza:
Ha van a tápodon alapból 6 pines akkor természetesen nem kell, ha nincs akkor kell. De jópár kártyát vettem már és az átalakított azért sehonnan nem spórolták ki, szóval szerintem itt is van.
2/5 anonim válasza:
Ja és a kártya amúgy sem éri meg ennyiért mert már ezen az áron kapni R7 260x-et is.
3/5 A kérdező kommentje:
Néztem teszteket ahol ki is csomagolták és egyiknél sem láttam átalakítót a csomagban. De remélem igazad van.
2015. máj. 7. 22:26
4/5 anonim válasza:
Ez g€ci drága, ennyiért már R7 260X, ami jóval erősebb.
5/5 anonim válasza:
Én is belenyúlok a vásárlásba, 260x még az 1 gigás is gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!