Új egeret vennék! Ki milyet használ?
Nekem Logitech G502 van.
Maximálisan elégedett vagyok vele. Valamikor tavaly előtt vettem. baromi kényelmes és pontos.
MSI DS100 Interceptor.
10 ezerért jó egér.
Én egy CSGO AWPer vagyok, és én egy Razer Deathadder Chroma (optical)-t használok. Tökéletes szenzorral rendelkezik, nagyon pontos. 22 ezer Ft-ért vettem, és nagyon örülök hogy ezt szereztem be.
A Razer Synapse támogatás nagyon jó, több profilt tudsz létrehozni, makrókat tudsz beállítani, a világítást tudod testreszabni.
+1 nagyon jó dolog a Razer Synapse-ban:
Kalibrálás funkció: "Megtaníttathatod" az egereddel az egérpadodat, így ha véletlen lecsúsznál róla, akkor az egered nem működik más felszínen. Nekem ez nagyon fontos, hiszen az optikai szenzor máshogy működik a fán, mint egy egérpadon :)
A negyedik vagyok, még egy javaslat:
A Razer Deathadder mellet még ajánlanék egyet, amit a Deathadder előtt használtam: Roccat Kone XTD (optical). (nekem Kone + -om volt, de azóta kijött az XTD, ami a továbbfejlesztett változata)
Nagyon jó egér ez is, én azért cseréltem le, mert már eléggé elkopott. (2,5 év után)
DE!!! Ezeket csak akkor ajánlom, ha az egeret tenyeresen fogod. Ha madarasan, akkor valamilyen kisebb méretű egeret ajánlok, mint például a Steelseries darabok.
Logitech M500 - nem kifejezetten gamer egér, de nagyon kényelmes, pontos.
Trust GXT31 - sokan nem ajánlják, viszont nekem ez a legkényelmesebb és az anyagminőségével és pontosságával sincs gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!