Laptopom állandóan felforrósodik, arra gondoltam egy hűtőpadot vennék hozzá, de nem értek hozzá. Mit kell figyelni? Olcsóbb is lehet jó? Nem akarok sokat költeni rá. Egyáltalán mennyire használ egy ilyen?
Ami ennél jobban hűt, az kb 4-5 ezertől kezdődik. Azoknak lehet állítani hogy hova szeretnéd rakni a ventiket. És oda rakod ahol a laptop alján a szellőzőnyílás van. És egyből tudja befújni neki a levegőt. Hogy mire figyelj? Lényeg hogy ne 1 nagy ventiset vegyél mert az sz@r. Nem jó semmire.
Ha azért melegszik, mert nem tud a meleg levegő távozni a gépből, akkor tök mindegy milyen hűtőpadot veszel alá.
Ki kell takarítani a belsejét.
Szerintem egy hutopad se er semmit...
Nalam egyse valt be.Es igen neha nem art kitakaritani,bar ugyis tud melegedni az teny,de ilyen a laptop....
köszi a válaszokat, igen én is néztem ezt a laptophűtőt, lehet meg is rendelem :)
tudnátok olyan programot mondani, amivel ellenőrizhetném a hőmérsékletet? esetleg linket, ha lehet :)
Nem igazán fog jót tenni neki, mert 99%, hogy a lábai is lelógnak és nem lesz ami alátámassza.
De ne szomorodj el! Nagyon jó karácsonyi ajándék tud lenni egy laptop hűtő!
Semmit se ér..Laptop tartóknak megfelelőek,másnak nem.
Sokall volt már tapasztalatom,több fajta laptopon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!