Laptopom állandóan felforrósodik, arra gondoltam egy hűtőpadot vennék hozzá, de nem értek hozzá. Mit kell figyelni? Olcsóbb is lehet jó? Nem akarok sokat költeni rá. Egyáltalán mennyire használ egy ilyen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 23:34
11/13 anonim válasza:
#10 Akkor elbasztál valamit mert igenis ér. Nekem terhelés alatt 55 Cfokról kerek 10 Cfokot vitt le. Vagy lehet ilyen 1 ventissel próbáltad. Nah az tényleg semmit sem ér.
12/13 pinkpancser válasza:
11# jogos! És még a vinyónál is hűt, ahol ugye alapban nincs légmozgás.
13/13 A kérdező kommentje:
na hát mindenképp megpróbálom, mert ez már nem állapot, konkrétan süt egy idő után, és semmi különöset nem csinálok vele...ha nekem ez megfő, végem. a fél életem ez a laptop :/
2013. jún. 16. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!