BOKSZKESZTYŰT vennék a páromnak karácsonyra! Melyik a legjobb? Most egy Rocky Marciano Benlee kesztyűt használ,10oz, és bőr.
a twins elég jó márka.
az oz meg attól függ,hogy hány kiló és mire akarja használni.
10oz-ost vagy versenyen használnak,vagy kb 60 kiló az ember,akkor jó edzésre neki.
Köszi srácok! :)
Na az Everlastről már olvastam egyszer egy ilyet, egy oldalon hogy szétment valakinek.. De nagy általánosságban nincs gond vele. Az Adidasokból meg nem találtam olyat, ami sztem jól is néz ki. Hol lehet ilyeneket megvásárolni? Eddig neten nézegettem.
Ő nem 60 kiló, hanem inkább 75, de azért félek más milyet venni, merthogy eddig ezt használta. Ha jól tudom az oz az ütés erősségét is meghatározza. Most neki eléggé fáj az ujja, lehet pont emiatt, hogy túl "kicsi" az oz?
a fenéket a miatt kell nagyobb,hogy nehezítse az edzést.
ilyen butaságot már:D.
az ilyesmi max profiknál nyer értelmet.
az edzőpartnerek testi épsége miatt kell a testsúlyhoz illő uncia.
pont ezért az ilyenek miatt van sok embernek 2 pár edzőkesztyűje a legtöbb helyen.
1 normál pl 14-16oz amivel normálisan edz,meg egy 10oz-os "nevelő" kesztyűje,amivel a vékonyabb szivacs miatt könnyebben kárt tud tenni abban,aki lejön emberkedni edzésre a 10es kesztyűjében,meg persze az azonos feltételek miatt is.
75 kilóhoz 14es kesztyűt vegyél.
ha kezdő akkor elnézik a 12est is de nem fogják kedvelni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!