Milyen laptopod van, és mennyire vagy vele megelégedve?
Laptopot szeretnék venni.
A minap beszéltem egy számítógépekkel foglalkozó
ismerősömmel, és ő azt mondta hogy
asus
acer
apple
fujitsu
meg még 1 van, csak nem jut eszembe a neve
lalptopokat ne vegyek, ha strapabírót akarok...
merhogy ezeket csak 2 kézzel fogva lehet vinni, mert ha alúról 1-2 szer megemeled egy kézzel, szétöredezik benne a nyák lap, meg ilyenek...
Ő ilyenek szervizelésével foglalkozik.
nekem fősulira kéne, tehát azért lenne hurcibálva rendesen, A DELL- típust ajánlotta, meg talán még a HP, és utolsósorben pedig MSI-re voksolt...
Szerintetek?
Azért egy viszonylag erős gép kellene, ezért gyorsan le is tettem arról hogy újat veszek...(hallván az árakat tőle)
Max. 90 ezrem lenne rá...
Állítása szerint egy 1-2 éves de Márkás laptop többet ér, mint egy vadiúj nem annyira ismert....
Azért én is néztem mikor kapásból az acert, meg asust lefikázta...aszt hittem eddig azok a menő gépek...
Ti milyet használtok, mennyire vagytok vele megelégedve, és strapabíró?
Jól néz ki a dolog, főleg az a DELL típus...
AMD-s dolog régebben is vonzott, szerintem azok valahogy jobbak...
ez az ati xpressz integrált grafikus vezérlője kb mennyire elég? Nemfeltétlen csak játékokra gondolok, hanem pl tervezőprogramokra...
Nyújt annyit, mint egy 256 mb-s asztali gépbe való vidikártya?
"Azért én is néztem mikor kapásból az acert, meg asust lefikázta...aszt hittem eddig azok a menő gépek..."
Hát pedig marhára igaza van.
"Állítása szerint egy 1-2 éves de Márkás laptop többet ér, mint egy vadiúj nem annyira ismert.... "
Igaz. Egy Thinkpad, vagy drágább DELL , HP nem fog szarrá menni ha normálisan kezelték és te is úgy kezeled.
/Kifejtés
Amiket felsorolt azok nem feltétlen szarok de pl acernek ha baja van azt a notit felejtheted el mert mire megcsinálják meghülyülsz.(csak példa: 2x LCD miatt 1x kékhalál miatt 3 hónap alatt vittünk vissza subnotit , 4. alkalommal másik márkát kértünk. Cserekészülék nem volt tehát a készülék 3 hónap alatt 4 napot volt használva.)
Nekem Lenovo N500asom van. Garin belül meghalt a billentyűzete. 1 hét volt a javítás míg kiadtam a kezem közül és visszakaptam a kezem közé.130 rugó volt FreeDOS-val. 90 nagyon kevés rá. Ha létfontosságú akkor 200 alatt ma már nem vennék notit. Pl Dell és HP is biztosít cserekészüléket (ha nem az olcsót veszed márkán belül) bár néhol rá kellett csapni az asztalra a szervíznél. A subnotis történetnél a srác C++ programozó volt, nem kicsit volt vitális neki a noti.
A strapabírás pedig 400 környékén kezdődik. Azalatt hímestojás.
nekem most ASUS K50AB-m van, 128e-ért vettem. Nem csapkodom meg ilyenek, tehát vigyázok rá, de azért hurcolom magammal, de bírja, játékok, tervezőprogramok meg minden flottul megy rajta. Windows 7 van rajta, XP-t annyira nem komálta, Win 7-tel tökéletes.
Ezelőtt egy HP 530-am volt, azzal is meg voltam elégedve, HP 6715s-t viszont ne vegyél, mert nagyon pocsék. A Pavilionok is jók HP-ből. Dell-t éri még meg vagy Lenovot(ha nem akarsz játszani). MSI-knél az a gond, hogy vagy jó példányt fogsz ki, vagy hibásat, a szerencsén múlik, viszont ha jót, akkor megszolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!