Jelenlegi géped milyen tulajdonságokkal rendelkezik, és menyire vagy megelégedve vele?
4 magos proci 2,5 ghz 4giga ddr3 ram nvidia 9800 gt
jólmegy de ritkán elbizonytalanodik
Ház: valami orosz gyártmányú fém tákolmány
Ram: 512 MB DDR2 (de lehet hogy DDR1)
CPU: Intel Pentium 4 1.6 GHz
VGA: Geforce 7600GS
HDD: Samsung 36 GB
8-9 éves lehet, és ha hiszitek ha nem, cod4, crysis, és rengeteg más nem éppen erre a gépre tervezett játékot végigtoltam ezen :D Azt hittem diavetítést nézek, szóval retro hangulata volt.
De pár hónapja nem működik, lehet máskor ha kitépem a VGA-t akkor előtte ki kéne kapcsolnom a gépet, vagy csak kevesebbet rugdosni.
Következő gépem sem lesz csúcskategóriás, de azért ennél már jobb lesz :D
i3 2100, HD5830, 1TB-s Samsung vinyó, Coolermaster 430-as ház, 4 GB RAM, stb.
PhenomII X4 955 (3,2GHZ), 4GB DDR3 1600, 4TB HDD, Radeon 6870.
Kb. 1 éve van meg, a videokártya kicsit újabb. Egyaránt használom munkára és játékra. A Radeon driverekkel gyakran akad gondom, noha a kártya teljesítménye elég jó. Az OpenGL-t gyakran használom, ez pl. teljesen hulladék a legutóbbi 11.6-os Catalystban.
A processzor remek, manapság 24-25 ezerért best buy kategória. A videokártyát nem merném annyira javasolni, de összességében az se volt rossz vétel. Az alaplapom egy Asus A4785TD-V EVO, amely szintén jól teljesít, de már vannak modernebbek is. Elégedett vagyok, 1-2 évig nem hiszem, hogy fejlesztem.
Manufacturer:
Gigabyte Technology Co., Ltd.
Processor:
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor (2 CPUs), ~ 2.8GHz @ 3.7GHz [Cooler Master Hyper TX-3]
Memory:
Kingmax DDR3 1600 MHZ 4*1GB
Hard Drive:
Western Digital 320GB sata WD3200AAKS
Video Card:
ATI Radeon HD 4670 @ 512mb
Monitor:
ASUS VH192 19"
Sound Card:
(Realtek High Definition Audio) 7.1
Speakers/Headphones:
Logitech LS11
Keyboard:
Chicony KB-0402
Mouse:
Hama AM-5000
Mouse Surface:
HAMA
Operating System:
Windows 7/64bit by Bill Gates :)
Motherboard:
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
Computer Case:
GIGABYTE
Nekem tökéletes. Inkább netre használom, de néha játszok is. Meg vagyok vele elégedve. :)
AMD Phenom II x6 1055T
Arctic Cooling Freezer 13
4gb DDR2
ASUS M3N78-CM
FSP400-60APN
Seagate 500GB
CoolerMaster Elite 430
Sapphire HD5750 Vapor X
Megvagyok vele elégedve, nemsokára veszek új monitort és már rendben lesz :)
Videókártya az már cserére szorul bőven, a többi meg azért még egy darabig elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!