Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook (laptop) vagy Asztali...

Notebook (laptop) vagy Asztali számítógép? Win 7 vagy XP?

Figyelt kérdés

MOst fogokbeujítani 1 gépet. Nemtudom, hogy asztali, vagy notebook lenne megfelelőbb.Képszerkesztésre,-tervezésre; webfejlesztésre; játékra(gyengébb játékok/gta san,dirt(max)/; netezésre;néha írásra(cd-dvd) kellene.Ha noti, mely márkák a legajánlatosabbak?Win7 legyen, vagy xp? varom a válaszokat!

Tudom voltak már hasonló kérdések voltak, de fontos lenne!

Bunkók kerüljenek!tnx

üdv

2010. ápr. 3. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sztem notit vegyél, amiket leírtál, azokhoz nem olyan brutális gép (150 körül már teljesen jót lehet találni), bár tény, hogy asztalit olcsóbban kapsz. Ha minőségit akarsz, sztem Dell-et vegyél, bár más márkák olcsóbbak. FuSit és Clevot kerüld:)

Win7 mindenképp, ha most veszel gépet, tuti gyorsan fog rajta futni. XP már egy 9 éves technológia, itt az ideje lecserélni.

2010. ápr. 5. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Win 7 + laptop, 200e környékén
2010. ápr. 5. 12:12
 13/16 anonim válasza:
Notebook + Win7. És ajánlanám az Asust az árához képest erös és megbízható (legalábbis szerintem :P )
2010. ápr. 5. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:

A laptopoknak van egy gyári üzemidejük, ha játékokkal agyonterheled, akkor hamarabb mennek tönkre, és jól megszívtad, mert mivel minden alkatrésze forrasztva van, nem tudod könnyedén kicserélni, mint egy asztalinál.

Ha játszani akarsz, akkor szerintem is vegyél konzolt, azokat ilyen terhelésre tervezték.

Nekem HP-m van, Win7 kétmagos Intel. Minden grafikát minimumra húzok, mert egyrészt én Win98 feelinget kedvelem, másrészt így akár 5 év múlva is is tudok komolyabb programokat futtatni, akadásmentesen, mert nem terhelem agyon, a chipek sziliciumkristályai sem kapnak hőbutát, kevésbé öregszenek

2010. ápr. 5. 23:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Konzol vs PC?

PC!Mert sok PC felülmulja a konzolok teljesítményét és a legtöbb játék még mindig PC-re van optimalizálva!

Ja és játékra ,filmnézésre ,komolyabb grafikai munkára:asztali PC!

(Én biztosan maradok a desktop vonalon ugyanis a fent felsoroltak mellet nekem fontos a FEJLESZTHETŐSÉG is!)

2011. jún. 10. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
A san andreas alapbeálítása szinte a minimum!Tehát alapbeálításon minden minre van húzva csak a felbontás nem ,vagyis így elégé csúnya a játék.
2011. jún. 10. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!