Asztali számítógép vagy Laptop? (Továb lent)
"Ma már csakis laptopot szabad venni . Az asztali gépek ideje lejárt."
Miért is? Lehet hogy lemaradtam valamiről.
én is amondó lennék, hogy laptopot csak abban az esetben vegyél, ha tényleg szeretnéd hordozni is. sajnos a consumer (átlagfelhasználóknak szánt, nem üzleti) laptopok minősége elég gagyi, úgyhogy olcsón biztosan csak olyan műanyag szirszar minőségű laptopot kapsz (bármely gyártótól) ami nem húzza sokáig. ezzel szemben egy asztali gép strapabíróbb szerintem, és ha nincs szükséged nagy teljesítményre, akkor tényleg ki lehet hozni kis méretben is.
amúgy ha két gépnek ugyanazok a paraméterei, akkor ugyanolyan gyorsnak kell lenniük, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a laptopokban általában másfajta hardvereket használnak, mint egy desktopban, így nem is lehetésges ugyanolyan hardverkonfigurációjú laptopot és desktopot csinálni.
Laptop és egy PC ugyanazokkal a paraméterekkel?
A pc sokkal gyorsabb!
PC- Personal Computer
Tehát a laptop is pc :D
Egyébként: megyegyező teljesítménynél> egyértelműen megegyező a teljesítmény SŐT laptop még jobb mert tudsz alá hűtőpadot tenni, és nem is melegszik annyira, és a fogyasztása is kb 1/4-e az asztalinak.
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért lenne megegyező teljesítménnyel az asztali gyorsabb... (válaszolóknak mondtam)
Én 160 ért vettem egy laptopot és minden bejön rajta akármilyen játék... Valószínű a crysis 2 is menni fog. :D
160-ért laptopon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!