Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook (laptop) vagy Asztali...

Notebook (laptop) vagy Asztali számítógép? Win 7 vagy XP?

Figyelt kérdés

MOst fogokbeujítani 1 gépet. Nemtudom, hogy asztali, vagy notebook lenne megfelelőbb.Képszerkesztésre,-tervezésre; webfejlesztésre; játékra(gyengébb játékok/gta san,dirt(max)/; netezésre;néha írásra(cd-dvd) kellene.Ha noti, mely márkák a legajánlatosabbak?Win7 legyen, vagy xp? varom a válaszokat!

Tudom voltak már hasonló kérdések voltak, de fontos lenne!

Bunkók kerüljenek!tnx

üdv

2010. ápr. 3. 13:56
1 2
 1/16 anonim válasza:

hát amit olvastam azokat tudta a régi laptoppom 1,6 amd proci 512mb ram a video karit nem tom már de alapbeálitáson futott a GTA SANANDREAS

és inkább xp a win7 szebb de nagyobb gép kell hozzá h ugyan az a progi fusson xd

16/F

2010. ápr. 3. 14:05
 2/16 anonim válasza:

Tervezésre, webfejlesztésre laptop is elég. Ha csak régi játékokkal akarsz játszani, akkor elég a laptop. És ezt viheted is magaddal.

Nekem MSI Wind U230 van, és az bevált. Én is ezekre használom. Bár én játszani csak X-boxon szoktam.

2010. ápr. 3. 14:05
 3/16 Dymo ***** válasza:
akarod/fogod sűrűn cipelni,vagy nem? mert ha nem akkor sztem asztali
2010. ápr. 3. 14:06
 4/16 anonim ***** válasza:
A rendszer attól függ hogy milyen teljesítményű lesz a géped. Ha notebookot szeretnél akkor HP Dell vagy MSI márkák közül válogass
2010. ápr. 3. 14:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Csakis laptop,az asztali gépek ideje lejárt. Egy szempont ,amíg az asztali gép kb 300 wattos táppal megy addig a lapinak tizedannyi- kb 30 watt- is elég.
2010. ápr. 3. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Win 7 egyértelmű.
2010. ápr. 3. 15:21
 7/16 anonim ***** válasza:
HP laptop + Win7
2010. ápr. 3. 15:57
 8/16 anonim ***** válasza:

írd le VALÓS szempontjaidat egy papírra:

- valóban fogod hurcolni a gépet?

- fontos hogy bele tudj nyúlni a gépbe? akarod később fejlesztgetni?

Én otthon már régóta csak notit használok, de ennek megvan az ára is (jóval drágább mint egy ugyanilyen teljesítményű PC). Notikból ajánlott:

DELL, IBM (Lenovo THINKPAD!), Toshiba, esetleg MSI. Én a HP, Acer, Asus, Fusi vonalat kerülném.

2010. ápr. 3. 17:59
 9/16 A kérdező kommentje:

esetleg?:

[link]

printers-monitors-peripher

als/mobile-computing/r-series/

NP-R580-JS01HU/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

Samsung R580

2010. ápr. 3. 18:39
 10/16 A kérdező kommentje:
egyben lenne a link, és igy kikell másolni :)
2010. ápr. 3. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!