Processzor túlmelegedés?
pontos tipuskodja ezeknek?
tapegseg
gephaz
alaplap
?
tortent valami elotte? pl. villam, aramszunet?
forrosag volt szobaban es ugy uzemelteted...
Ha cserélted a pasztát, akkor a hűtő marad csupán. Lehet, hogy akadozik a ventije, lassabban pörög, ezáltal kevesebb hőt képes elszállítani a proci felületéről.
2-3000 ft-ért már kapsz egy alap zalmant, ott is ég és föld a különbség az amd gyári hűtőjéhez képest.
Én anno egy a8 6500-at cseréltem ki a melegedés miatt egy cpnf.. mittudoménmire és csodákat tett. Pedig az csak egy 65 wattos proci volt.
Alaplap: gigabyte ga-970a-ds3
Tápegység: Cooler Master rs-600-acab-m4
a gépház nemtudom mi, valami sima ötezer forintos ócska
semmi nem történt, és a szobában mindig fix 24-25 fok van.
hutot vizualisan is tudod nezni jol forog e
de program is kiirja a fordulatszamot RPM
pl. speedfan
cpu hutot termeszetesen lecserelehted de lehet reszben vagy reszben sem lesz eredmenye...
#5 az jo meleg
lap - ok, leginkabb alaporajelre
tap - kozkedvelt hulladek mindenkepp lekell(ene) cserelni minosegire, vetelre es hasznalatra erdemes tipusra
ajanlashoz vga nem artana
gephazat meg helyedben szinten tervbe vennem, legalabb ha van ventihely akkor nyomj ra ventit a legaramlast Segitve(!)
legolcsobban pl.
be quiet! System Power 8 400
Enermax MaxPro 400
FSP Hexa+ 400
Chiedtec Force CPS-400S (1db 6pin van rajta, atalakitoval persze ratudsz nyomni tobbet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!