Túlmelegedett a proci?
Két napja cseréltem processzort egy FX-8350 került a gépbe és egy arctic freezer xtreme hűtő került rá. A gond ott kezdődik mikor terhelem a gépet, a szünetmentes táp elkezdett csipogni kis megszakításokkal, ezt később kikötöttem, gondoltam már kevés hozzá azért csinálja, majd egyik este egész nap ment a gép de csak töltöttem majd este egy 2 óra játék után leállt a gép, utána egyből bekapcsoltam és a proci 80 fok körül volt.
ASUS M5A97 R2.0 alaplap
16GB ram
Sapphire R9 380 OC NITRO 4GB
Chieftec CTG-500-80PB 500W
ez a hűtő van rajta? mert ha igen annak le kéne hűtenie főleg ha nincs tuningolva hogy a rossz táp miatt felmelegedhet e azt nem tudom, de szerintem előfordulhat.
Nekem ugyanez a proci van, melegedés miatt még nem állt meg.Pedig volt már 70 fok felett is 100%-on/Boinc/
Annó azért nem választottam Asus lapokat, mert többeknek ilyen problémái voltak a nagyobb FX procikkal...
Szerintem a lapoddal van gáz, az melegedhet túl és nem jók a feszültség értékei, ezek ingadozása már melegítheti az FX-edet. A hűtő biztos lehűti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!