Minden tápegység elromlik a gépemben, hol lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Költözés után egyből "elromlott" a 15e ft-os tápom, de mint kiderült csak ebben a házban nem indítja el a gépem. Oké vettem egy hasonlót, szintén 15-20e körül. Egy hónap után az is megadta magát, de az is csak ebben a házban. Minden másik elektromos eszköz működik, egy gyengébb számítógép is.
Mivel lehet a gond? Megmértem az itteni elektromos hálózatot, és a feszültséggel semmi gond nem volt.
Gondolom ha egy hónapig ment, onnantól meg nem, akkor a tápban történhetett valami, de akkor meg máshol miért menne tökéletesen...
Alaplap / egyéb eszközökkel sem lehet hiba, mert előtte 1-2 évig ment szépen együtt minden.
2016. márc. 15. 18:13
11/11 A kérdező kommentje:
egyik konnektorba se indult el a gép. a lakásban az összes fali aljzatot kipróbáltam
2016. márc. 16. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!