Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újraindul a gép. Mitől lehet?...

Újraindul a gép. Mitől lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem rég raktam össze egy gépet és néha, újraindul. Előfordul, hogy semmi új dolgot nem nyitok meg vagy épp semmit nem csinálok rajta és akkor is, de van mikor több órán kereszül is hajtom, játszok rajta és nem indul újra. Ezenfelül azt tapasztaltam, hogy ha leveszem a CPU teljesítményt 2.5ghz környékére akkor nem produkálja a problémát. A tápot pedig később vettem és a probléma már előtte is fenn állt.

konfig:

Kingmax 2gb FLFE85F-C8KM9, KINGMAX 4gb FLFF6

HexaCore AMD FX-6350

ASRock 980DE3/U3S3

msi r7970 lightning

Hitachi HDS721050CLA362

fsp aurum s gold 600W

op: win10

2016. jan. 25. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

...elsőre katt!

(a linket nem engedi megjelenni, az oldal)

2016. jan. 25. 16:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Újra telepítettem a windows-t és ugyanúgy újra indul, nem hiszem, hogy ez a baj.
2016. jan. 25. 17:57
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

alaplapod haldokolhat, egy csepet sem lehet rajta csodalkozni foleg ha elozo tapod meg ragta...

a gep ala kellene valami normalis lapka,

GigaByte 970 UD3 szeria... vagy Asus 97 Evo ... netan msi 970 gaming

ezt neked kell eldonteni, hiba nelkul is illene normalis lapka a gepbe

hasznalt garis lapot is kereshetsz (harverapro.hu), mostani meg ha valoban hibas akkor valoszinu kuka mivel tul ertektelen amugy is

ha nincs normalis gephazaf elobb azt szerez be

alsotapos, kereszthuzatos

legolcsobban pl.

Raijintek Arcadia

Xigmatek Mach

Zalman es Sharkoon kozt is nezelodhetsz ha olcson jo kell

2016. jan. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!