Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minden tápegység elromlik a...

Minden tápegység elromlik a gépemben, hol lehet a hiba?

Figyelt kérdés

Költözés után egyből "elromlott" a 15e ft-os tápom, de mint kiderült csak ebben a házban nem indítja el a gépem. Oké vettem egy hasonlót, szintén 15-20e körül. Egy hónap után az is megadta magát, de az is csak ebben a házban. Minden másik elektromos eszköz működik, egy gyengébb számítógép is.

Mivel lehet a gond? Megmértem az itteni elektromos hálózatot, és a feszültséggel semmi gond nem volt.

Gondolom ha egy hónapig ment, onnantól meg nem, akkor a tápban történhetett valami, de akkor meg máshol miért menne tökéletesen...

Alaplap / egyéb eszközökkel sem lehet hiba, mert előtte 1-2 évig ment szépen együtt minden.

2016. márc. 15. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Talán írd le ide milyen tápok romlottak el.Mert ha Codegen,HKC,LC vagy valamilyen olcsó Zalman elit akkor nem csoda.Írd le ide konfig-ot és ajánlunk hozzá jó tápot.
2016. márc. 15. 18:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Corsair, Chieftec. Írtam hogy 15-20e körüliek, szóval minőségi tápokról van szó, nem 2500 ft-os codegenről.
2016. márc. 15. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Azok közül is vannak rossz szériák.Tápot nem a márkája alapján veszünk!
2016. márc. 15. 18:21
 4/11 A kérdező kommentje:

A konfig már nincs meg, mert megelégeltem és eladtam. Szeretnék újra pc-t, de nem szeretnék úgy járni, hogy 250-et kiadok alkatrészekre, és nem tudom használni.

Egyébként a régi gépemnek a teljes fogyasztása max 200w volt.

2016. márc. 15. 18:22
 5/11 Lord Hidan ***** válasza:

corsairból a vs rossz széria chieftecből pedig az iarena lehet pont ezeket fogtad ki

Mond egy összeget és össze rakunk neked egy jót

2016. márc. 15. 18:59
 6/11 A kérdező kommentje:

corsair cx430 volt nekem. de ha rossz széria, akkor elromlik, és nem működik utána sehol, nem? itt az a baj hogy csak nálam nem működött.

Illetve annak is kicsi a valószínűsége hogy pont 2 rosszat fogok ki. A corisair-t előtte 2 évig használtam, és csak az új házban lett baja.

Szerintem ez lehet inkább nem is a hardver témába illik, csak hátha járt valaki hasonlóképp és tudna segíteni.

250-ig szeretnék olyat amire pár évig nem kell költenem.

2016. márc. 15. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy ugyanabban a házban. Szerintem az a rossz.
2016. márc. 15. 19:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Félreérthetően fogalmaztam. Nem gépházról hanem családi házról van szó. Csak az új házunkban "rossz" a gép. Ha mindenestül elviszem máshova akkor működik. Viszont egy ideig itt is ment.
2016. márc. 15. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Szar az áram. Vegyétek Putyintó.
2016. márc. 16. 06:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Kicsúszott a földelő szál az aljzatból, a mai tápok igen érzékenyek erre.
2016. márc. 16. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!