Minden tápegység elromlik a gépemben, hol lehet a hiba?
Költözés után egyből "elromlott" a 15e ft-os tápom, de mint kiderült csak ebben a házban nem indítja el a gépem. Oké vettem egy hasonlót, szintén 15-20e körül. Egy hónap után az is megadta magát, de az is csak ebben a házban. Minden másik elektromos eszköz működik, egy gyengébb számítógép is.
Mivel lehet a gond? Megmértem az itteni elektromos hálózatot, és a feszültséggel semmi gond nem volt.
Gondolom ha egy hónapig ment, onnantól meg nem, akkor a tápban történhetett valami, de akkor meg máshol miért menne tökéletesen...
Alaplap / egyéb eszközökkel sem lehet hiba, mert előtte 1-2 évig ment szépen együtt minden.
A konfig már nincs meg, mert megelégeltem és eladtam. Szeretnék újra pc-t, de nem szeretnék úgy járni, hogy 250-et kiadok alkatrészekre, és nem tudom használni.
Egyébként a régi gépemnek a teljes fogyasztása max 200w volt.
corsairból a vs rossz széria chieftecből pedig az iarena lehet pont ezeket fogtad ki
Mond egy összeget és össze rakunk neked egy jót
corsair cx430 volt nekem. de ha rossz széria, akkor elromlik, és nem működik utána sehol, nem? itt az a baj hogy csak nálam nem működött.
Illetve annak is kicsi a valószínűsége hogy pont 2 rosszat fogok ki. A corisair-t előtte 2 évig használtam, és csak az új házban lett baja.
Szerintem ez lehet inkább nem is a hardver témába illik, csak hátha járt valaki hasonlóképp és tudna segíteni.
250-ig szeretnék olyat amire pár évig nem kell költenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!