Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem érzékeli mindig az...

Miért nem érzékeli mindig az egeremet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valamiért néha, nem érzékeli az egeremet a rendszer, de amikor ki meg bedugom, akkor minden rendben van. Talán az illesztőprogrammal lenne gond? Ha igen, akkor honnan tudom letölteni az egérhez tartozó illesztőprogramot? Itt most nem a beállító programjára gondolok. Amúgy, egy Sharkoon Drakonia -ról lenne szó. Próbáltam már másik USB -be is dugni, de ott sem ment rendesen. Nincs gond az érintkezéssel, mert más gépen tökéletesen megy.

2016. márc. 15. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

az illesztő programhoz mindig az alaplapot kell megadni, nem az egeret, mert az lényegtelen, annak ott van a saját "illesztője", amivel az extra funkciók elérhetőek.

"Nincs gond az érintkezéssel" - mivel folyton elszáll, bizony lehet gond az érintkezéssel, csak nem az egér a hibás hanem az alaplapi USB port. meg kéne nézni más egerekkel, más USB-re dugható eszközzel, hogy azoknál is szakadozik-e.

2016. márc. 15. 17:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nincs gond az alaplappal, mert 3 hete lett véve, és az előzővel is csinálta.
2016. márc. 15. 17:29
 3/6 A kérdező kommentje:
És más eszközzel nem csinálja.
2016. márc. 15. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
cserélj egeret.
2016. márc. 15. 17:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam, azzal tökéletesen megy, viszont ez az egér, meg a másik gépen megy tökéletesen.
2016. márc. 15. 18:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja.. és a másik egeren a görgő rossz, azért használom ezt.
2016. márc. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!