Mi a véleményetek erről a konfigról?
Asrock B970 Extreme 3 r2.0
AMD FX-8320
Asus gtx 950 Srix 2 GB
2x4 Gb Dual Channal Kingstone Hyper X Savage Ram
Thermaltake Hamburg 530W
Aerocool Mechatron Gépház
Kingstone Hyper X Fury SSD
1 Terra WD vinyó
Korábban már volt kérdés a géppel kapcsolatban. Ezt a gépet már megépítettem és rendelkezek vele,de kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek róla esetleg mit lehetett volna másképp és mi lehet e leggyengébb pontja. Játékra építettem.
Nem rossz de jobban megérte volna intelre építeni
drága ház helyett valamivel olcsóbbat és egy jó hűtőt venni belőle vagy egy cseppnyit jobb lapot
Játékra az AMD proci ebben az érkategóriában nem való /mondhatni pénzkidobás/
Egy Haswell I5-el(4460/4590/4790k) sokkal jobban jártál vola,mert erősebb az egyszálas teljesítményük jóval(és ugye a játékok nem használnak 8-at,4-et is csak elvétve) illetve ez a proci egy gtx970-et sem hajtana ki minden esetben az i5 megbírkózik a GTX980/TI vel is a legtöbn esetben.Ettől függetlenül egyébként arányos(gtx950-hez),csak nem érte meg.
nem tul jo de hat mindegy, hasznalni lehet az a lenyeg
Asrock B970 Extreme 3 r2.0
miert irod minde B970 nek? nincs ilyen nevu lap a B nincs ott neveben
lenyegemben maganemeben mindegyik turheto vetel volt szerencsere
haz meg te tudod igenyled e a diszest
Ki pontozott le?
legalább egy indokot légyszi,hogy megtudjam miért nincs igazam.Hogy legalább máskor ne írjak baromságot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!