Erről a konfigról mit gondoltok? Kép lent.
A teljes ára 222.000 Ft, megér ennyit? Mennyire jók ezek az alkatrészek? Ezt úgy tervezem egy 2-3 évig nem is nyúlnék hozzá. A BF4 ultrán 1920x1080p-ben 40-45 fps alá nem is esik.
Az az alaplap nagyon karcsú én ezt az erős kis CPU-t nem tennem bele abba az alaplapba.Ajánlott egy H170 de egy B150 alá semmiféleképpen nem adnám.Tápnak inkább egy seasonic 520 ( [link] 2 ezer forint van köztük és sokkal stabilabb.ja és a videó kártya jó az MSI márka de 75K-ért már van a Gigabyte (tudom nem a legjobb de megéri az árát) egy r9 380X ami 6-7% erősebb mint a sima r9 380.
Az én konfigom :
Asrock B85 PRO4 alaplap 20 685 Ft
Intel Core i5-4460 processzor 52 995 Ft
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury fekete HX316C10FB/8 memória 10 585 Ft
Gigabyte R9 390 8GB GDDR5 GV-R939G1 GAMING-8GD videokártya 96 793 Ft
Western Digital 1TB SATA3 64MB WD10EZRZ merevlemez 13 996 Ft
EVGA 500W 80B 100-B1-0500-KR tápegység 16 906 Ft
Zalman Z3 számítógép ház 10 926 Ft
Összesen: 223,137 Ft
Akkor a te válaszodat láthattam itt az egyik poszt alatt, a gép házat tőled loptam :D
az alaplapos témákat nem nagyon értem, azt el tudnád magyarázni? mert ez a gép már bőven átlépte a költségkeretet, szóval ha ez az alaplap nem megfelelő (eleinte egy napi 8-10 óra egyfolytábani nyúzást fog kapni gta5 és bf4 által) akkor inkább teljesen más konfigot nézek :/
az r9 380x ről néztem videó teszteket, hát nem tudom inkább akkor a sima :/
köszi a választ!
Elég jó de alprapra adhatnál picit többet.
és erősebb alaplap alatt mit értetek? mondom ez az alaplap téma nagyon nem jön át. mitől függ hogy egy alaplap erős vagy nem?
nekem ami a lényeg hogy amikor meglesz a gép bírni fogja-e a napi 8-10 órás nyúzást a gta5 és bf4 játékokkal? :D
Az alaplap mérete (mATX) miatt nehezebb a hőmenedzsment (jobban forrósodik), amit az elhanyagolható méretű hűtőbordák csak rontanak, így az alaplap élettartama valamelyest romlani fog, a skylake és ddr4 alacsony fogyasztása miatt ez a probléma nem nagy mértékű.
A chipsetet nem kell nézni megbízhatóság szempontjából, így H110 elég, de például az Asusnál a "plus" széria az ajánlott (azon belül is az ATX méretű), a megerősített csatlakozók és a nagy hűtőborda miatt, miközben nem kerül lényegesen többe.
A legtöbben azért ragaszkodnak B150/H170 kompozícióhoz, mert rajtuk >általában< 4 RAM slot van, amivel extra 10 ezresért cserébe a 2x4GB ramjukat később 4x4GB ramra bővíthetik, mert szerintük ez így jobb, mintha egyből H110 lapot vennének 2x8GB kombinációjával.
Akkor légyszíves tudnál mondani egy olyan alaplapot ami nem kerül többe viszont akkor szerinted jobb? :D
A rammal én is így vagyok, majd blackfriday-kor veszek fele annyiért 2x8 gb-ot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!