Mit gondoltok erről a konfigról? MSI z97 gaming 3 intel i5-4690k Kingston 2x4gb ddr3 1866mhz black fury Alpenföhn Brocken Eco Aerocool BattleHawk Enermax Lepa MX f1 600w / FSP Hyper M 600w Msi r7 370 2gb oc (már fél éve megvan)
enermax lepa szeria amugy is alapbol felejtos barmilyen celra
Hyper (M) bol pedig barmilyen celra 500 ason kivul ertepmetlen masban gondolkodni
vagyis az emlitett Aurum szeria ha nagyobb teljesitmenyre van szukseged
ha enermax akkor pedig legalabb a Triathlor szeria, de tuningra inkabb az emlitett Revolution X't van legolcsobban
tobbi az jo szerintem persze majd egy Polaris/Pascal vga csere kell bele kb. 1ev mulva
* ugyertem a hyper bol a nagyobbakra semmifele gyakorlatinok nem lehet hiszen nem megfeleloek oda ahova akkora teljesitmeny szukseges
* Lepa MX F1 szeria, vagyis nem az egesz Lepa szeria, de naluk csak ezektt az aljakat kapni szerintem ugyis... (vagyis a hasznallatra erdemes Lepa szeria beli tipusokat nem)
#4 nagy +1
(#5 * nalunk = Magyaro. n)
szoval szanj minimalisan tobbet tapra hogy minden okes legyen
Szia
Köszönöm a válaszotokat! :)
Esetleg konkrétan tápokat tudnátok küldeni? maximum ár : 30.000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!