Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell Firmware-t frissít...

Hogyan kell Firmware-t frissíteni a HDD-n?

Figyelt kérdés

Van egy HD502HJ típusú hdd-m és egy Z170X alaplap és kattog a vinyó. De az elötte lévő konfiggal nem kattogott. Szóval délelött jó volt, délután mikor összeraktam az újat nem.

Ezt talláltam: [link]

A 4. pontot ( Connect the drive to the primary master position in the computer. ) nem értem.

Sőt le tudnátok írni, a pontos menetét a dolgoknak?

Hdd Sata 2, alalplap Sata 3 és azt mondták ez megoldhatja. Sentinel 100/100 at ír.

#HDD #update #hdd firmware
2016. márc. 14. 11:10
1 2 3 4 5
 41/45 Dongaben ***** válasza:
Szerintem akkor keress valakit, aki járatos bootolható pendrive készítésben. Nálam ez működött, igaz más HDD-vel, más alaplappal...Így látatlanban nehéz megmondani, mi lehet a hiba...
2016. márc. 14. 19:10
 42/45 A kérdező kommentje:

Lehet az lesz veszek másikat egy SATA 3 ast és gond letudva :D

Ugyis kevésnek érzem ezt az 500Gb-ot.

Csak tényleg nem értem,h ha a Sata visszafele kompatibilis akk miért csinalja...? Mert baja nincs z77 es alaplapommal ment szo nélkül...

2016. márc. 14. 20:14
 43/45 Dongaben ***** válasza:
Még végszóra annyit, hogy érdemes volna másik gépen ránézni, vagy USB-s házban...Kár volna kidobni, ha tényleg OK a HD Sentinel szerint. Tárolásra használható volna...
2016. márc. 14. 21:44
 44/45 A kérdező kommentje:
Kiszedtem a HDD-t kicsit megráztam élén, és eddig nem kattogott még azóta. Na ez mi a fene lehet...?
2016. márc. 15. 11:36
 45/45 Dongaben ***** válasza:
Ez "Kolombusz tojása" :D Azért örülök, hogy jó lett!
2016. márc. 15. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!