Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell Firmware-t frissít...

Hogyan kell Firmware-t frissíteni a HDD-n?

Figyelt kérdés

Van egy HD502HJ típusú hdd-m és egy Z170X alaplap és kattog a vinyó. De az elötte lévő konfiggal nem kattogott. Szóval délelött jó volt, délután mikor összeraktam az újat nem.

Ezt talláltam: [link]

A 4. pontot ( Connect the drive to the primary master position in the computer. ) nem értem.

Sőt le tudnátok írni, a pontos menetét a dolgoknak?

Hdd Sata 2, alalplap Sata 3 és azt mondták ez megoldhatja. Sentinel 100/100 at ír.

#HDD #update #hdd firmware
2016. márc. 14. 11:10
1 2 3 4 5
 31/45 axonbite ***** válasza:
húú nehéz veled :)))na de sebaj. nem kértem állítsd át a módot csak azt kértem a bootpiority-ben az a hdd legyen legelől amit frissítenél de legegyszerűbb ha dvd-t és a többi hdd-t lehúzod alaplapról ideiglenesen és akkor az lesz az első amit frissíteni akarsz.
2016. márc. 14. 14:47
 32/45 A kérdező kommentje:

Na, lehuztam mindent. Sata 1 en van. Hdd a priority 1.

Elindul, beirom h F3.exe , de azt irja this program isnt available.

2016. márc. 14. 15:31
 33/45 Dongaben ***** válasza:
Van egy "privát üzenet"-ed...:D
2016. márc. 14. 15:35
 34/45 axonbite ***** válasza:
ezek szerint vagy könyvtárba tetted a frissítést vagy fel sem raktad vagy helytelenül írtad be a nevét
2016. márc. 14. 16:00
 35/45 axonbite ***** válasza:

ha könyvtárban van akkor ezt írd be:

cd könytár neve

majd a program pontos neve kiterjesztéssel

2016. márc. 14. 16:02
 36/45 axonbite ***** válasza:
ez lenne a privát üzenet tárgya?
2016. márc. 14. 16:03
 37/45 axonbite ***** válasza:

ez lemaradt XDD

Ma reggel kikapcsoltam a gépet áramtalanítottam. Bekapcsoltam és nincs kép és csak csipog a gép. Elsőnek 3-at utánna 6-ot utánna 2-őt végül 1-et. Ja és bekapcsoláskor a gép cd meghajtója háromszor indul be. Mi lehet a probléma?

2016. márc. 14. 16:12
 38/45 A kérdező kommentje:
Lemaradtam valamiről?? :D
2016. márc. 14. 16:16
 39/45 Dongaben ***** válasza:
Akkor megpróbálom leírni egyszerűen, én hogyan csináltam...1. Letöltöttem a frissítést. 2. Készítettem egy bootolható pendrive-t. (Mintha csak Windows telepítéshez kellene...Csak Win helyett a frissítést tettem rá.) 3.Minden más meghajtót "lehúztam". 4. BIOS-ban beállítottam IDE mode-ra a HDD-t. 5. Boot sorrendben 1.-nek állítottam az USB-t. 6.Elindítottam "Boot from USB"...És fél perc alatt kész volt...Hogy ez megoldja-e a kattogás problémát, az nem biztos, de frissíti a firmware-t:D
2016. márc. 14. 16:26
 40/45 A kérdező kommentje:

Hát sajnos se így se úgy nem megy.

Folyton BAD COMMAND meg Not avaiable...

Pedig mindent úgy csináltam, ahogy leírtátok.

2016. márc. 14. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!