Elbírja a táp a videókártyát?
Sziasztok!
Van egy Kolink CHS-450-es tápegységem házzal. (felső táp)
Ez így áll üresen.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a táp (tudom, hogy nem felsőkategóriás) elbírna-e egy Ati HD4890-es videókártyát?
#11 ?? en nem vagyok elado se uj se hasznalt
hardverapro.hu n kereshetsz hardvereket de tapot inkabb ujonan ha lehet
pcx.hu vagy ipon.hu pl.
ennyiert nem fogsz megfelelot még hasznaltan sem lelni
legalabb minosegibb markakbol valogass, jobb abbol egy hulladek mint eleve egy hulladek markabol venni...
FSP, Chieftec, SeaSonic, Super Flower, Delta, Antec, Enermax
pl.
ha miden szakad akkor is olyant keres amin legalabb 2db 6pin van vagyis amit arra tervezet gyarto legalabbis papiron es elmeletben hogy 2db 6pin t igenylo vga t ki tud elegiteni
az altalad linkeltek ennek sem felelnek meg
de en azert nem vennem ennyire semmibe a gepet ha hasznalni szeretned...
Ez egy tartalék gépnek készül.
Amit használok abban egy 700w Chiftec van 5 év garival.
maradt egy házam üresen (a kérdésben szereplő táppal)
meg van még a 2x4 giga drr3-as 1600 os ram, van ez a kártya,
nem szeretném eladni őket, arra gondoltam össze rakok egy tartalék gépet.
Körbenézek, hogy van-e 2x6 pin-es, nem ragaszkodom feltétlenül ahhoz, hogy új legyen.
#15 azert irtam markakat hogy hasznaltan miket erdemesebb keresgelni, mivel lattam hogy hasznaltat linkeltel
marka magaban es a gari ido magaban es ez a ketto egyutt még nem sokat mond se a teljesitmeny magaban es ez mind egyutt sem sok
ponto tipus alapjan lehet azonositani es akkor tudni hogy nagyjabol mire lehet szamitani vele, de a masik gepednek itt igazabol semmi jelentosege nincs igy nem tudom miert emliteted igazabol
nem arulnak egy normalisat sem hasznaltan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!