Elbírja a táp a videókártyát?
Sziasztok!
Van egy Kolink CHS-450-es tápegységem házzal. (felső táp)
Ez így áll üresen.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a táp (tudom, hogy nem felsőkategóriás) elbírna-e egy Ati HD4890-es videókártyát?
mivel nagyon regi is lehet,
es mi az hogy nem felsokategoria?... nem felsokategorias tap kell hanem haszanaltra valo (vagyis nem disznek)
4890 tenleg elege fogyaszt vagyis szepen eldurranthatja tapot terheleskor
Legutolsó ismert ár (2014. 09. 19.): 5 842 Ft
a regebbi es az ujabb is 312W ot tud 12V (egy agon 26A)
tapcsati infot nem talaltam
a ref 4890 re 2db 6pin kell es 190W TDP osztalyban van (2db 6pin en 225W varhato max fogyasztasa is lehet)
87-122W marad tehat "legrosszabb" esetben a cpu nak (meg tobbinek ami 12V ot igenyelne)
ami nem tul sok mar papiron sem
kb, 350W os tapnak felel meg tehat papiron
1db 6pin van rajta arukeresonszerint (onan van ar is)
ez alapjan nagyon nagyon nem ajanlott vele hasznalni mar csak papiron sem
Alaplap és proci még nincs a házban, ezt egy tartalék gépnek tervezem de szeretném ha nem szállna el a táp vagy más. Eredetileg ezt a házat és tápot adták egy fx6100-hoz és egy sima gogabite alaplaphoz (78LMT-S2
És egy energiatakarékos 2 gigás nvidia gforce karihoz.
Ezt a konfigot simát elvitte 2x4 giga rammal.
De olvastam, hogy ez a HD4890 elég sokat majdnem 200w fogyaszt.
#5 es most mi a gond?
az adott tapot es adott vga t nem szabad (lenne) parosoztatni mert kancsal gyerekeik lesznek 3 füllel
szoval masik vga vagy masik tap kell, mivel vga nincs meg ha igaz ezert modernebb kellene pl. 7770 (7750/7730 is jo)
de amugy a tapot en lecserelnem, de ez mar a te dolgod
ujonan legolcsobb amin van 2db pcie tapcsati es erdemes is hasznalni meg megvenni
Enermax MaxPro 400
be quiet! System Power 8 400
FSP Hexa+ 400
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!