Gyimes Roland kérdése:
Nemrégiben vettem egy NVidia GeForce 9500 GT videókártyát (fél gigás). Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az első 2-3 hétbe teljesen jól működött, de az utóbbi időben, amikor kijött rá egy frissítés amit telepítettem, újraindításkor kaptam egy blackscreent, change settings to 1680x1050-60hz szöveggel társítva. Utánanéztem, és csökkentett módba vissza kellett vennem a felbontást. A baj az, hogy Win7-em van, és 1680x1050-es felbontást nem enged, csak 1680x1200-at, amit a videókártya nem támogat.2 napja azzal szenvedek hogy letörlök minden Nvidias dolgot a gépről, mert máshogy nem tudom a rendes windowst használni. Ha frissítem blackscreent kapok, ha nincs frissítve nem tudok játszani mert kéri a frissítést, sehogy se jó. Mi lehet a baj?2016. márc. 8. 01:00
1/3 anonim válasza:
Nem próbáltad még visszarakni azt a verziót, amivel működött?
2/3 anonim válasza:
Tiltsd le a frissítéseket, és tedd vissza a régi drivert. ez nekem hülyeségnek tűnik, hogy "nem tudsz játszani mert kéri a frissítést" ilyen agresszív frissítés szerintem nincs. Egy ilyen régi kártyánál szerintem örülj hogy van még driver hozzá ami működik.
Másik dolog, hogy a monitorhoz is kellhet driver (vagy mi) ha nem szokásos a felbontása. Bár ha eddig jó volt akkor a videókártya a bűnös.
3/3 A kérdező kommentje:
Szó szerint értem, kidob a játékból azzal a szöveggel hogy frissítsem le a kártyát mert elavult. Mintha Alt f4-eznék, dettó ugyanaz. Jelenleg az alap driverje van, semmi Nvidias cucc, de sokszor rinyál érte a gép...
2016. márc. 17. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!