I3 4130 processzor mellé érdemes bent hagyni a régi 6-7 éves videókártyát?
Figyelt kérdés
Most szedtem össze az újabb konfig cuccait. Még nem tudtam kipróbálni, mert nincs tápegység. A lényeg asus h81m plus alaplap i3 4130 processzorral már meg van 2x4GB ddr3 rammal. A régi gépemből megmaradt egy geforce 8400 GS/PCIe/sse2 videókártya. Másik videókártyát csak karácsonyra veszek. Nem tudom berakjam-e az újabb konfigba, vagy adjam el a kártyát, mert úgy tudom a processzorba is van intel® HD graphics 4400. Érdemes-e bent hagyni, vagy nem segít be érdemlegesen a 8400 kártya? Szoktam játszani, de nem a legújabb játékokkal.2016. márc. 1. 23:56
1/4 anonim válasza:
Az integrált van olyan erős, sőt, szerintem még erősebb is mint az a kártya.
2/4 anonim válasza:
eladhatod ezer 5 száz -2 ezret ha adnak érte am. intel hd 4400 igp erősebb.
3/4 anonim válasza:
Semmi értelme bent hagyni , az igp erősebb nála.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2016. márc. 2. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!