Ennek a konfignak melyik tápegység lenne jobb?
Figyelt kérdés
8GB RAM
Sapphire R9 390 8GB
i5 4690
Asrock b85-M P
És ez a két tápegység közül melyik lenne jobb?
1. Be Quiet 530W Pure Power BQT L8-CM BN181
2. FSP Raider 650W
2016. márc. 6. 14:17
1/7 anonim válasza:
Az 1. táp az teljesen rendben van,a Raider nem valami stabil,650W_ot nem is képes leadni.
2/7 anonim válasza:
A raider egy moslék 4 tier-es táp ( [link] ) ha kötelező lenne se venném inkább egy danubius-ra bíznám a gépem.A Be quiet rendben van de én inkább egy seasonic 520-at ajánlanék.Nem tudom mennyiért vennéd a raidert de ha belefér akkor egy FSP aurum S 500 is nagyon jó lenne.
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
es minek kene 650 es? mert egy 450 es is eleg?
Duna tap fuj disquesting
L8 530 jo lesz
5/7 anonim válasza:
600 as tápot ajánlanak ehhez a kártyához hivatalosan ha nem tévedek, itt már indokolt is a túlméretezés, nem tesz jót a tápnak ha teljes erővel kell dolgoznia. A raidert ide én sem venném, be quiet ről fogalmam sincs.
6/7 anonim válasza:
Ez a 600 watt ez maszlag [link] az EGÉSZ KONFIG fogyaszt overclockal 419 wattot (full töltöttségen a kártya 300 wattot de az már tényleg full) Tehát egy erős/stabil 500 wattos táp (mint mondjuk egy FSP aurum 500) már elég hozzá mivel 468 wattot tud leadni biztonságosan a 12v-s ágon a többi apróság (mint SSD,HDD,Ventik) tudják használni az 5v-os ágat is.Tehát ez a 600 watt max parasztvakítás.
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
gondolom nem ugyanaz(ok) vagy(tok) :D
de 77%
es erdekes hogy 2 vga hoz "kicsi" tapot sulykolna egyik itt meg masik "nagy" tapot sulykolna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!