Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri megvárni az Nvidia...

Megéri megvárni az Nvidia Pascalt vagy az ADM polarist?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy GTX 750-et használok és ezt szeretném cserélni egy r9 390/GTX 970-re (tehát ilyen 100-110K-s kategóriára gondolok)Ennyiből már érdemes a Pascalban vagy a Polarisban gondolkodni lesznek ilyen árban kártyák az új generációban?Tudom hogy nem lehet pontosan tudni de mikor fognak megjelenni az új mikroarchitektúrák? És mennyivel lesznek hatékonyabbak? Na de egy szó mint száz megéri megvárni a Pascalt/polarist?

2016. márc. 6. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem megéri várni

A Polaris június-júliusban jön,valószínűleg a Computex-szen

A Pascalról csak pletykák van

2016. márc. 6. 13:14
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

megeri az a par honap legalabb vagyis legyen fel ev normalis valasztek es arakig

750 -t barmire tudod hasznalni addig

vagyis ami nem megy jol rajta megfeleloen beallitva az valoszinu csucs kartyan is godokbanutkozne (persze ott magas beallitasok mellet, de csucskartya nem lowra van...)

foleg ha 750Ti 2GB rol van szo

2016. márc. 6. 13:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos sima 750 ,de beszéljünk az árakról mivel a zab hajtja a lovat nem az ostor. Lesznek normális árban vagy csak ilyen szolid aranytömb értékűek lesznek.
2016. márc. 6. 13:24
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 varni kell, gondolom neked irtam hogy lesz olcsobb is, nem olyan korszak kovetkezik ahol mar csak dusgazdagok jatszhatnak...

talan egy szinten masik kerdesnel azt is neked irtam hogy 100ezres arsavban nagyjabol hasonlo teljesitmenykategoriat kepviselok is fognak beerkezni mint 390/970

csak sokkal sokkal sokkal jobb tech el, ha neked ez nem szukseges akkor nem kell varnod

2016. márc. 6. 13:30
 5/8 A kérdező kommentje:
igen valószínű nekem írtad csak kicsit pontosabban körbe akartam kérdezni evvel a témával kapcsolatban.Mit értesz azon hogy várni kell? :D Mert nem nagyon gond csak kíváncsi vagyok hogy milyen ütemben szoktak esni a hardver piac árai (az előző genre nézve is.)
2016. márc. 6. 13:34
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

kerdezo #1 nezd ha juliusban megjelenik akkor sulikezdes utan valoszinu mar beallnak az árak es valasztek is normalis lesz (nem csak ref. meg meregdraga tipusok)

sok ido igen, ha nem birod ki akkor nem muszaj

hisz

marcius van, jonn aprilis, majus, es csak akkor junius

es akar keshetnek is vagy pl nalunk Magyaron kesnek stb...

mondjuk mivel jon a Nyár! ezert masok ilyenkor strandra me hasonlo helyekre jarnak, nem gamelni, arra az esti par orara meg eleg a 750 boven

az is egy megkozelites hogy erdekel e komolyabban majd hogy a dx12 t 75fps+ on Ultra n is jatszhasd vagy eleg a 30fps high

hiaba hasznaljs ki a gpu kat a dx12 (meg melesleg cpu kat is) de eros es modern gpu ra attol még szukseg lesz magasabb fps hez es/vagy magasabb beallitasokhoz

Szia

2016. márc. 6. 14:14
 7/8 A kérdező kommentje:
nekem egy i5-4590-em van ez gond?
2016. márc. 6. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:

A múltkor Roy Taylor említett egy olyan Polaris GPU-t ami 349$ alatt lesz és erősebb lesz mint a GTX 970.Még ez előtt vagy után teljesen mindegy kiszivárgott egy Polaris GPU mérete (232mm2)

Az okosabbak ebből már tudtak következtetni hogy körülbelül R9 Fury-Fury X teljesítménye lehet.Ha erre a GPU-ra célzott Roy Taylor akkor idén nyáron kapunk 349$ alatt egy Fury teljesítményű VGA-t,ami nem rossz

2016. márc. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!