Miért indul újra a gépem magától?
"Ha kötözködni akarsz, csak nyugodtan."
Egyszerű megjegyzés volt, közel sem kötözködés.
Lefuttattam az Aida64 tesztet(körülbelül 35 percig futott) itt vannak az eredmények:
Szerencsére nem volt közben semmi gond, nem jött elő a hiba. Ezentúl majd jobban figyelek milyen szituációkban áll le vagy indul újra, mert elég véletlenszerű. Van hogy napokig semmi baja, aztán utána egy nap 2-3-szor is lehal.
Ha azt mondjátok, hogy ez tápegység nem jó minőségű, elvihetem a gépet egy szakihoz, hogy vizsgálja meg, vagy ajánljon helyette egy megbízhatóbbat. Valószínű így is úgy is kicseréltetem, mert ha most még nem is ez okozza a problémát, ilyen bóvli minőségnél mint ahogy írtátok, nem tudni mikor okozhat még akár komolyabb gondokat is.
Megkerestem az eseménynaplót is, viszont ebben aztán végképp nem tudom mit kéne nézni, rengeteg dolog van. Egy kicsit konkrétabban leírhatnád merre nézelődjek.
Az esemény naplóban rendszert nézd piros felkiáltó jelekkel jelöli a kritikus hibákat. Az alkalmazásokba is nézz be ha kritikus hibát okoz egy program ezt is piros felkiáltó jelekkel jelöli a rendszer.
Természetesen ha hardveres hiba van akkor nem biztos találsz bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!