Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra magától a...

Nauto kérdése:

Miért indul újra magától a windows 10?

Figyelt kérdés

Nos.Frissítettem nemrég Windows7-ről a gépemet,Windows 10-re.Azonban az magától újraindul.Teszem fel netezek,játszok,igazából akár mit csinálok újraindul.. Az idő változó.. valamikor 1 óra,valamikor fél óra,valamikor 2 óra múlva indul újra.A jelenség érdekes,ugyanis egyszer csak kikapcsol a monitor,de hang még van..aztán egy jó 10-15 másodperc múlva újraindul a számítógép.Nagyon nem értek a gépekhez,ezért ha valaki szájbarágósan eltudná magyarázni nekem,hogy mi a baj,és mit csináljak,annak nagyon hálás lennék.

Gépben 4 magos processzor,1gb-os NVIDIA videókártya,és 4GB DDR2-es RAM van.

2016. febr. 6. 11:07
 1/3 MGéza ***** válasza:
Alapból táphibára gyanakodnék, elképzelhető, hogy pont most adta meg magát, az produkál ilyen reset szerű jelenséget. Windows elvileg kékhalálozna, eszközillesztő leállt, ilyesmi hibákat generálna. Milyen tápod van?
2016. febr. 6. 11:16
 2/3 MGéza ***** válasza:
Jha, újraindulás után nem szokot hibaüzeneteket adni awin hogy például: a videokártya meghibásodott, nem veszi le a felbontást és a színeket? Lehet, csak driverfrissítésre van szüksége, de akár haldokolhat is a kártya.
2016. febr. 6. 11:19
 3/3 Lord Hidan ***** válasza:

Nézz új drivert ha van a vga-ra

Ha az se oldja meg vissza tudod tenni a win7-et ujra rakás nélkül ha úgy nincs probléma akkor win10 szar nekem se vált be valami jól

2016. febr. 6. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!