Miért indul újra a gépem magától?
Letöltöttem ezt a Speccy nevű programot, csináltam egy képernyőmentést hátha ez is segít valamit. A Dropboxra töltöttem fel, ezt szoktam használni, remélem meg lehet nézni.
Nekem sajnos sokat nem mondanak ezek a dolgok, persze azért merevlemezeket meg a monitoromat felismertem, de azonkívül nem nagyon tudnék hozzászólni.
Most leáramtalanítom a gépet, és csinálok egy fényképet a belsejéről, szerintem is az célravezetőbb, úgy biztos rajta lesz a lényeg.
Egyébként apám szerint ez a gép nem számít szarnak, persze ő se ért hozzá kb. semmit, csak azt mondogatja, hogy akitől vette nem adna el neki szemetet. Szóval most már kíváncsi leszek a probléma forrására.
Sikerült képet is csinálnom, egyszerűbben ment a dolog mint gondoltam, csak 2 rovátkolt fejű csavar tartotta az oldalát, így még csavarhúzó sem kellett.
Remélem látszik a lényeg, bár nem lett valami csúcsminőség azt elismerem, de ennyit tud a mobil.
"Aida nem fogja kijelezni a tápot pedig főleg azt volna jó tudni"
De általában konfighoz választunk tápot, nem fordítva, így jó volna minden hardveres részt ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!