Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra a gépem magától?

Miért indul újra a gépem magától?

Figyelt kérdés
Főleg játék közben szokott előfordulni, hogy minden előjel nélkül újraindul a gép. De olyan is volt, hogy csak simán leállt. Az az érzésem, mintha nem bírná a terhelést, mert videónézés, kitömörítés közben előfordult már a probléma. Elég régóta csinálja ezt, de most megelégeltem, ki akarom deríteni mi a baja. Sajnos nem nagyon értek a számítógépekhez, inkább csak egyszerű felhasználó vagyok, ezért is fordulok hozzátok. A segítséget előre is köszönöm!
2016. márc. 5. 11:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
leirnád a konfogod ??? mert lehet hogy gyenge a táp vagy az alaplap vagy a hűtéssel lehet gond
2016. márc. 5. 11:21
 2/16 anonim ***** válasza:
*konfigod
2016. márc. 5. 11:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom milyen alkatrészek vannak benne, ezt a gépet apám vette 1-2 éve, azután került hozzám, én meg csak használom és mint írtam sajnos abszolút tájékozatlan vagyok ezen a téren. Hol lehetne megnézni ezeknek az alkatrészeknek a típusát? Gondolom ha kinyitnám a gépházat, akkor kiderülne, de nem is nagyon tudom mit kéne nézni, meg nem is szívesen nyúlnék bele, nehogy valami kárt okozzak.
2016. márc. 5. 12:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Tölts le egy AIDA-t, az kilistázza. Vagy Speccy.
2016. márc. 5. 12:08
 5/16 MGéza ***** válasza:
Aida nem fogja kijelezni a tápot pedig főleg azt volna jó tudni. Mindenképp le kell venned az oldalát hozzá, belenyúlni nem kell, címkén olvasható adat elég lesz. Másképp nehezen tudunk segíteni.
2016. márc. 5. 12:23
 6/16 anonim ***** válasza:
ha leveszed az oldalát készítsz pár képet és rakd fel képfeltöltés.hu segítségével
2016. márc. 5. 12:38
 7/16 A kérdező kommentje:

Letöltöttem ezt a Speccy nevű programot, csináltam egy képernyőmentést hátha ez is segít valamit. A Dropboxra töltöttem fel, ezt szoktam használni, remélem meg lehet nézni.

[link]

Nekem sajnos sokat nem mondanak ezek a dolgok, persze azért merevlemezeket meg a monitoromat felismertem, de azonkívül nem nagyon tudnék hozzászólni.

Most leáramtalanítom a gépet, és csinálok egy fényképet a belsejéről, szerintem is az célravezetőbb, úgy biztos rajta lesz a lényeg.

Egyébként apám szerint ez a gép nem számít szarnak, persze ő se ért hozzá kb. semmit, csak azt mondogatja, hogy akitől vette nem adna el neki szemetet. Szóval most már kíváncsi leszek a probléma forrására.

2016. márc. 5. 12:52
 8/16 A kérdező kommentje:

Sikerült képet is csinálnom, egyszerűbben ment a dolog mint gondoltam, csak 2 rovátkolt fejű csavar tartotta az oldalát, így még csavarhúzó sem kellett.

Remélem látszik a lényeg, bár nem lett valami csúcsminőség azt elismerem, de ennyit tud a mobil.

[link]

2016. márc. 5. 13:30
 9/16 anonim ***** válasza:

"Aida nem fogja kijelezni a tápot pedig főleg azt volna jó tudni"

De általában konfighoz választunk tápot, nem fordítva, így jó volna minden hardveres részt ismerni.

2016. márc. 5. 14:59
 10/16 MGéza ***** válasza:
9: Ha kötözködni akarsz, csak nyugodtan. Én csak annyit írtam, hogy azt biztos nem fogja progiból megtudni és igen, meghatározó, mert egy megbízhatatlan tápnál hót mindegy mi van mellette, hajlamos random elpusztulni. Ez mondjuk ELVILEG nem rossz fajta és bőven bírnia kéne afenti konfigot, de sajnos a CM tápoknál lutri a belső, lottózni könnyebb. Mióta a "cooler masterkedni" szóhasználat elterjedt tápszakik körében, inkább nem bíznék rá semmit.
2016. márc. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!