Van itt olyan, aki Macet használ?
Én sem vagyok oda érte, míg mások élnek halnak az almásgépekért.
Egyszerűen nem értem mire jó az, hogy veszel min. 500000-ért egy rohadt jó hardverű gépet, és akkor azon mac-ezel?
Játszani nem lehet rajta (oké, pár játékkal lehet, de nem az összessel), sok program nincs rá, stb.
Akkor már összedobok monitorral meg mindennel együtt egy fullos gépet 300-ért, és akkor azon még játszani is tudok (amúgy szerintem ennek sincs értelme, mert én inkább konzolt veszek játszásra, gépre meg se win se mac nem kell).
Én macezem és semmi pénzér nem váltanék winre, max linuxra de az sem győzött meg eddig.
Egy hackintosh gép 80-ból összehozható és anank elleneére, hogy nem pcre írt program mégis jobban fut mint egy win 7. Tudom mert már csináltam párat és kb félévente keresnek meg újra olyanokkal h van e újabb rendszer, videókártyát cserélnék, jó e ez a proci, de olyan hogy probléma lenne a rendszerrel még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!