Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van itt olyan, aki Macet használ?

Van itt olyan, aki Macet használ?

Figyelt kérdés
Szeretitek? Én nem vagyok odáig érte...
2010. ápr. 1. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem még réges-régen volt egyszer....de én sem vtam odáig érte :D
2010. ápr. 1. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem az iMac-em. Olyan rajta a tervezés mint az álom.
2010. ápr. 1. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok oda érte, míg mások élnek halnak az almásgépekért.

Egyszerűen nem értem mire jó az, hogy veszel min. 500000-ért egy rohadt jó hardverű gépet, és akkor azon mac-ezel?

Játszani nem lehet rajta (oké, pár játékkal lehet, de nem az összessel), sok program nincs rá, stb.

Akkor már összedobok monitorral meg mindennel együtt egy fullos gépet 300-ért, és akkor azon még játszani is tudok (amúgy szerintem ennek sincs értelme, mert én inkább konzolt veszek játszásra, gépre meg se win se mac nem kell).

2010. ápr. 1. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Én modellezésre és grafikai tervezésekre használom. Aki használja tudja, hogy mennyivel gyorsabb, gördülékenyebb a munka vele. Álomszépen siklik minden. Van persze a másik csoport aki hájpolja a cuccot és azért kell mert menő. De ettől még a Mac mocsok jó gép. Ez tény.
2010. ápr. 1. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
igen és a Mac biztonságos is
2010. ápr. 3. 14:56
 6/7 anonim válasza:
Én grafikát tanulok egyetemen, nekem sajnos csak PC-m van. A suliban Macen nyomjuk, és ha lenne rá keret, én is Macet vennék. (És tervezem is, hogy fogok.) A Mac szerintem a grafikai munkákra van, nem véletlen hogy a tanszékünk macekre ruházott be.
2010. ápr. 10. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Én macezem és semmi pénzér nem váltanék winre, max linuxra de az sem győzött meg eddig.

Egy hackintosh gép 80-ból összehozható és anank elleneére, hogy nem pcre írt program mégis jobban fut mint egy win 7. Tudom mert már csináltam párat és kb félévente keresnek meg újra olyanokkal h van e újabb rendszer, videókártyát cserélnék, jó e ez a proci, de olyan hogy probléma lenne a rendszerrel még nem találkoztam.

2011. máj. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!