Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dell Latitude laptopok tényleg...

Dell Latitude laptopok tényleg hangosak?

Figyelt kérdés
Nézelődök használt laptopok után, s Dellben gondolkodok. A Latitude szériái tényleg olyan hangosak. Olvastam, hogy terhelésnél igencsak idegesítően vonyít a CPU ventijük. Igaz ez?

2016. febr. 28. 00:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hülyeség, amit kérdezek, de lehet, hogy egy SSD-vel jobban járnék, mivel a mostani HDD igen lassú, s csak akkor kapcsol be a venti, ha megnyitok egy oldalt. Egyébként egy Dell Latitude E5520 laptop, de jól nézem másnak is gondja van ezzel a szériával.
2016. febr. 29. 00:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igazából tudtam enyhíteni a zajon, megszüntetni nem, annyi hogy az energiasémánál, speciális beállításoknál a proci hűtési házirendjét aktívról passzívra állítottam, így kb. 3 percenként kapcsol be 10 másodpercre, a proci meg kb. 5 fokkal melegebb így, gondolom 65-70 fok még tűrhető, persze nyáron át lesz állítva, ha melegszik.
2016. márc. 3. 16:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Végül is oldotta meg a passzívra állítás a problémát. A videó a fújtatásról (így sikerült): https://www.youtube.com/watch?v=XlExIt8ryks
2016. márc. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!