Dell Latitude laptopok tényleg hangosak?
Terhelésnél minden gépnek hangos ventilátora, különösen ha sokat volt használva.
Én speciel egy D630-at használtam hosszabb távon, és az nem volt különösen hangos.
Üzleti gépek álltában inkább engedik hogy magas legyen ventilátor fordulatszáma, minthogy forrók legyenek a harverelemek.
Hát ha tényleg annyira hangos, akkor van valami baja.
Max fordulaton se kéne úgy szólnia, mint egy felszálló repülőnek.
Ha garis a gép, be kell vinni, megkérdezni, h ez normális-e. Szintetikus terhelő programmal hamar el eleht érni azt az állapotot, h a szervizben is ugyanolyan hangot adjon ki, mint otthon.
Ezt akár össze lehet hasonlítani a boltban levő másik ugyanolyan gépen is lefuttatva ugyanazt a tesztprogramot.
(Aida, Winrar)
Korrekt boltosok elismerik a rossz ventilátort, és kicserélik, vagy adnak egy másik gépet, gondolom ezek úgyis valami pár éves üzleti modellek, amikből hegyekben áll a hazai üzletek polcain.
Nekem volt több is. Hangosak voltak, fújtattak. Szétszedtem és pasztáztam MX-4-gyel, és azóta rendben van.
Egyébként az üzleti laposok többet hűtenek, de ez egyben nagyobb védettség is a gépnek. Ezt olvastam egy oldalon legalábbis. Az irodai környezetben nem probléma, ha jobban fújtat, van egyéb zaj is, azt írta egy szaki.
Most VOSTRO-m van, ez is "fújtat". BIOS-ban ennél lehet állítani a hdd működését, ami befolyásolhat.
Latitude nem tudom melyik gépe van neked, de benézhetsz a BIOS-b, ha újabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!