Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor várható a laptopok...

Mikor várható a laptopok árának csökkenése?

Figyelt kérdés
Windows 10 operációs rendszerrel. Nem játékra kell.Tudom sok tényező befolyásolja: mint pl. az árfolyam (import áruként), vagy a szezonalitás (pl. karácsonyi akciók).De mégis, van aki látja előre? Ötletek, tippek?

2016. febr. 21. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

van aki látja előre?

Az Orákulum.

2016. febr. 21. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2018. április 2.
2016. febr. 21. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Előre láthatólag soha.
2016. febr. 21. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet előre megjósolni, hogy mikor csökkennek az árak.

Felesleges várni az akciót, ha neked most kell, akkor vedd meg most, mennyi van rá és mire kell?

2016. febr. 21. 09:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Most nem tudok újat venni. Igazából az Office-t használom rajta, az internetet,zenét hallgatok. PC játékokat már nem játszok. Új operációs rendszernek örülnék. A Windows 10 az, amivel még nem találkoztam. Ha veszek, mindenképp olyant, amin az van.
2016. febr. 21. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek az új? Nem lenne jobb egy használt üzleti, ami sokkal strapabíróbb, nem megy tönkre 2 év múlva. Én biztos üzletit vennék, ha kéne laptop, elég nagy a választék, ráadásul garanciát is kapsz sok helyen. De te tudod, nem akarlak rábeszélni semmire.
2016. febr. 28. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!