Mikor várható a laptopok árának csökkenése?
Figyelt kérdés
Windows 10 operációs rendszerrel. Nem játékra kell.Tudom sok tényező befolyásolja: mint pl. az árfolyam (import áruként), vagy a szezonalitás (pl. karácsonyi akciók).De mégis, van aki látja előre? Ötletek, tippek?2016. febr. 21. 08:55
1/6 anonim válasza:
van aki látja előre?
Az Orákulum.
4/6 anonim válasza:
Nem lehet előre megjósolni, hogy mikor csökkennek az árak.
Felesleges várni az akciót, ha neked most kell, akkor vedd meg most, mennyi van rá és mire kell?
5/6 A kérdező kommentje:
Most nem tudok újat venni. Igazából az Office-t használom rajta, az internetet,zenét hallgatok. PC játékokat már nem játszok. Új operációs rendszernek örülnék. A Windows 10 az, amivel még nem találkoztam. Ha veszek, mindenképp olyant, amin az van.
2016. febr. 21. 09:35
6/6 anonim válasza:
Minek az új? Nem lenne jobb egy használt üzleti, ami sokkal strapabíróbb, nem megy tönkre 2 év múlva. Én biztos üzletit vennék, ha kéne laptop, elég nagy a választék, ráadásul garanciát is kapsz sok helyen. De te tudod, nem akarlak rábeszélni semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!