Elbírja ezt a videókártyát a gépem tápegysége?
Nem tudom elbírja-e a meglévő tápegységem amit kinéztem:
GIGABYTE GeForce GTX750 Ti OC 2GB GDDR5 (WindForce 2X)
Jelenlegi PC configom:
Dell Precision T3500
Gyári Dell tápegység 525W (500W), +12VA -/ 18A, +5V -/ 20A
Intel Xeon W3565 4x3,2ghz processzor (130W)
6x2gb DDR3
Dell 09KPMV gyári alaplap
DVD-RW
1db 250gb SSD
1db 1TB 7200rpm HDD
Ennél komolyabbat nem tervezek bele, inkább lehet gtx740-est.
Az említett gtx750TI viszont működne problémamentesen?
Ha nem mit ajánlanátok helyette ami hasonló és garantáltan üzembiztos a táppal?
Köszönöm.
* #10 MSI link
MSI N750TI-2GD5/OC - erre a tipusra nem kell 6pin
GAINWARD 3088-BLISS GTX750Ti 2GB GDDR5 - errol nem talaltam konkret infot de hogy s GS komlyabb tipusara sem kell igy valoszinu erre a tomzsire sem
Palit NE5X75TS1341F - errol se talaltam konkret infot
de mivel ennek is komolyabb tipusara nem kell igy gondolhatni hogy erre sem
Szia!
Visszatérve meglestem a masinát is amúgy, 6pin van a tápon gyárilag is, én bíznék a kijózanodott dell-esekben hogy ésszel kalkuláltak, még ez is jobban hangzik mintha isten tudja melyik molexről kéne toldozgatni, de az ágakon nem sikerült eligazodnom nincs feltüntetve semmi konkrét csak a tápon látom hogy A B C.
+5V -/ 20A , +3.3V -/ 20A
+12VA -/ 18A , +12VB -/ 18A
+12VC -/ 18A ,
-12V -/ 0.5A , +5Vsb -/ 4A
Jelenleg is van bent amúgy egy Radeon HD6450 512mb erre is azt hiszem 40W? olvastam, tehát nem tűnik nagynak a különbség a modernebb 750ti "átag 60W"-hoz képest.
Mindenesetre kilőve a 6-pint, azokból amiket linkeltél a Gigabyte LP vagy az MSI amivel szemezek, meg kézenfekvő megrendelnem tőlük is.
Megerősítésképp: lényegében a kettő közül jöhet bármelyik ha egyszer nem kell nekik 6-pin?
Köszi
#13 szabvanybol nem lephet ki maga a vga es minden pcie tud 75W ot szolgaltatni (meg tobbet is max megsul)
pcie 1.X - 75W ig nem sul meg kb. (szabvanyban ezt tud szolgaltatni)
pcie 2.X -150W ig nem sul meg kb. (szabvanyban ezt tudna szolgaltani, de laptol is fugg ez nagyban)
pcie 3.X - 300 ig nem sul meg kb. (szabvanyban ezt tudna szolgaltatni, szinten laptol fugg nagyban)
vga k nem kernek a pcie bol tobbet de ha lap es bios es vga bios kepes ra akkor kerhet (extrem tuningos tipusok)
" 6pin van a tápon gyárilag is, én bíznék a kijózanodott dell-esekben hogy ésszel kalkuláltak"
mint irtam ha bizol benuk nyugodszivel lehet 6pin es vga t hasznalni
akkor is ha nem bizol bennuk is lehet (papiron) mert ha egyagra tettek voln mindent akkor is birnia kell a geped 750Ti(6pin) el is
vagyis barmilyen eshetoseg papiron biztositva van
750Ti k kozul
Köszönöm a rengeteg hasznos infót és a türelmed a témában, rendeltem és ma érkezett meg a cuccos azért is vártam a válasszal, a gigabyte LP lett végül is a készletről leggyorsabban beszerezhető.
Azóta járatom ezzel-azzal, eddig még tökéletesen működik, nem tapasztaltam áramügyileg, sem hőben sem zajban változást ami szokatlan vagy aggasztó lenne, úgyhogy szerintem jól fogadta a dolgot, reméljük így is marad.
Egyébként alapból egész csendesnek találom, nem sok vizet zavar, és élmény szempontból igen szimpatikus amit kihoztak ebből a kaliberből + ár-érték arányt tekintve.
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!